2012. január 2.

Élelmiszerklub Műhely - I. Foodapest előtt, Anuga után, 2012. január 25. szerda

MEGHÍVÓ
Az Élelmiszerklub Műhely keretében aktuális témánként és árucsoportonként elemezzük a magyar élelmiszer-gazdaság helyzetét, keressük a versenyképesség növelésének lehetőségeit és a fejlődési megoldásokat. A rendezvényeket kéthetente Budapesten tartjuk.

I. Foodapest előtt, Anuga után.
Szakmai kiállítások szép emlékei.
Mit kapunk ma a pénzünkért? 


Időpont: 2012. január 25. szerda

Program
12,30-13,00 - Regisztráció

13,00-13,10 – Az Élelmiszerklub Alapítvány bemutatkozik
Előadó: Pászti Balázs kurátor

13,10-13,50 – Kint voltak az Anugán. Élménybeszámolók
Előadók: kiállítók az Anugán 2011-ben
  • Balogh Zsuzsa, Marathon-Foods
  • Ziegler János, Ziegler
  • Dr. Losó József, Mirelite Mirsa
  • Sárközy Ildikó, Élelmiszerklub

13,50-14,00 – Hogyan készüljön fel a magyar élelmiszeripar az Anuga 2013 kiállításra? 
Előadó: Kakuk Márta, Anuga magyarországi képviselő

14,00-14,10 – Mit nyújt a SIAL a magyar élelmiszer-kiállítóknak 2012-ben?
Előadók: Győrki Ágnes, SIAL magyarországi képviselő és Hermann Zsuzsanna főszerkesztő, Trade Magazin - SIAL d'Or nemzetközi verseny magyarországi képviselője

14,10-14,20 – Kinek érdemes és hogyan kiállítania 2012-ben a Foodapesten?
Előadó: Faluközi Zsófia, Foodapest Kiállítási Igazgató

14,20-14,30 – Mi az AMC új kiállítási marketing koncepciója és az hogyan valósul meg 2012-ben? 
Előadó: Dr. Simon Péter, AMC Igazgató

14,30-15,00 – Frissítő szünet

15,00-16,30 – Interaktív műhelybeszélgetések
Témák:
  • Gondolatok, kérdések az előadókhoz
  • Ki állítson ki, hol, mit és hogyan 
  • Milyen marketing kell a sikerhez
  • Költség, megtérülés ár/érték
  • A kiállítók hogyan csinálják
  • A biztos recept közös megírása
Résztvevők:
  • Balogh Zsuzsa, Marathon-Foods
  • Faluközi Zsófia, Foodapest
  • Győrki Ágnes, SIAL
  • Juhász Miklós, Zsindelyes Pálinkafőzde
  • Kakuk Márta, Anuga
  • Dr. Losó József, Mirelite Mirsa
  • Dr. Simon Péter, AMC
  • Ziegler János, Ziegler
Moderátor: Pászti Balázs, Élelmiszerklub
A kérdéseket a helyszínen résztvevőktől és az online csatlakozóktól várjuk --- 
16,30-17,00 – Kötetlen beszélgetés és ingyenes tanácsadás az Élelmiszerklubbal

Időpont: 2012. január 25. szerda
Helyszín: Hotel Ibis Budapest Centrum, 1092 Budapest, IX. Ráday utca 6. (térkép)


Regisztrációs díj:
  • 7.500 Ft (AAM) / fő / alkalom (előre utalással) 
  • 10.000 Ft (AAM) / fő / alkalom (helyszínen fizetéssel) 
  • 4-alkalom-bérlettel: 6.000 Ft (AAM) / fő / alkalom, összesen 4*6.000 Ft = 24.000 Ft (AAM) / 4 alkalom (előre utalással) 

A következő Élelmiszerklub Műhely rendezvények:

II. Élelmiszerek jelölésének új szabályai.
Mit mond az új rendelet és hogyan kell alkalmazni? 

Időpont: 2012. február 8. szerda 

III. Mi is az a magyar élelmiszer?
Érdekek ütközései és szabályozások korlátai

Időpont: 2012. február 22. szerda  

IV. Kikényszerített innovációk
A NETA (népegészségügyi termékadó) és a piac hogyan befolyásolják az élelmiszerek termékfejlesztéseit?
Időpont: 2012. március 7. szerda  







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (12) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (23) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (3) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (113) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (66) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (53) értékesítés (15) EU (34) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (5) fiatalok (26) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) gasztronómia (1) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) helyi (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszlország (1) Olaszország (9) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (28) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pazarlás (1) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (4) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (4) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (9) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Svédország (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (4) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (36) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (5) tréning (12) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (13) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum