Az Élelmiszerklub Műhely keretében aktuális témánként és árucsoportonként elemezzük a magyar élelmiszer-gazdaság helyzetét, keressük a versenyképesség növelésének lehetőségeit és a fejlődési megoldásokat. A rendezvényeket kéthetente Budapesten tartjuk.
Mit mond az új rendelet és hogyan kell alkalmazni?
Időpont: 2012. február 8. szerda
Időpont: 2012. február 8. szerda
Program
12,30-13,00 - Regisztráció
13,00-13,20 - Mi az Európai Unió célja az új szabályozással?
Előadó: felkérés alatt
13,20-13,40 - Hogyan értelmezi a Vidékfejlesztési Minisztérium az új rendeletet?
Előadó: Gyaraky Zoltán, Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály Főosztályvezető és Szegedyné Fricz Ágnes, Főosztályvezető-helyettes
13,40-14,00 – Jelölési ellenőrzéssel kapcsolatos hatósági tapasztalatok, gyakori jelölési hibák
Előadó: Bartyik Tünde, MgSzH Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság Bejelentésköteles Élelmiszer-előállítás Felügyeleti Osztály Élelmiszer-biztonsági felügyelő
14,00-14,15 – Hogyan segítheti a márkahűséget a fogyasztóknál az új élelmiszer-jelölési rendszer?
Előadó: Sárközy Ildikó, Élelmiszerklub
14,15-14,30 – Az új jelölések megvalósításának nehézségei az élelmiszer-feldolgozóknál
Előadó: Szöllősi Réka, ÉFOSZ Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége Tanácsadó
14,30-15,00 – Frissítő szünet
15,00-16,30 – Interaktív műhelybeszélgetés
Résztvevők:
16,30-17,00 – Kötetlen beszélgetés és ingyenes tanácsadás az Élelmiszerklubbal
Időpont: 2012. február 8. szerda
Helyszín: Hotel Ibis Budapest Centrum, 1092 Budapest, IX. Ráday utca 6. (térkép)
Regisztrációs díj:
A jogszabály itt olvasható:
A fogyasztók élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatásáról 1169/2011/EU rendelet ( 2011. október 25.)
A kérdéseket az előadókhoz a helyszínen résztvevőktől és az online csatlakozóktól várjuk ---
12,30-13,00 - Regisztráció
13,00-13,20 - Mi az Európai Unió célja az új szabályozással?
Előadó: felkérés alatt
13,20-13,40 - Hogyan értelmezi a Vidékfejlesztési Minisztérium az új rendeletet?
Előadó: Gyaraky Zoltán, Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály Főosztályvezető és Szegedyné Fricz Ágnes, Főosztályvezető-helyettes
13,40-14,00 – Jelölési ellenőrzéssel kapcsolatos hatósági tapasztalatok, gyakori jelölési hibák
Előadó: Bartyik Tünde, MgSzH Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság Bejelentésköteles Élelmiszer-előállítás Felügyeleti Osztály Élelmiszer-biztonsági felügyelő
14,00-14,15 – Hogyan segítheti a márkahűséget a fogyasztóknál az új élelmiszer-jelölési rendszer?
Előadó: Sárközy Ildikó, Élelmiszerklub
14,15-14,30 – Az új jelölések megvalósításának nehézségei az élelmiszer-feldolgozóknál
Előadó: Szöllősi Réka, ÉFOSZ Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége Tanácsadó
14,30-15,00 – Frissítő szünet
15,00-16,30 – Interaktív műhelybeszélgetés
Résztvevők:
- Gyaraky Zoltán, Vidékfejlesztési Minisztérium
- Bartyik Tünde, MgSzH
- Szegedyné Fricz Ágnes, Vidékfejlesztési Minisztérium
- Szöllősi Réka, ÉFOSZ
16,30-17,00 – Kötetlen beszélgetés és ingyenes tanácsadás az Élelmiszerklubbal
Időpont: 2012. február 8. szerda
Helyszín: Hotel Ibis Budapest Centrum, 1092 Budapest, IX. Ráday utca 6. (térkép)
Regisztrációs díj:
- 7.500 Ft (AAM) / fő / alkalom (előre utalással)
- 10.000 Ft (AAM) / fő / alkalom (helyszínen fizetéssel)
- 4-alkalom-bérlettel: 6.000 Ft (AAM) / fő / alkalom, összesen 4*6.000 Ft = 24.000 Ft (AAM) / 4 alkalom (előre utalással)
A fogyasztók élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatásáról 1169/2011/EU rendelet ( 2011. október 25.)
A kérdéseket az előadókhoz a helyszínen résztvevőktől és az online csatlakozóktól várjuk ---
- e-mailben: sarkozy@elelmiszerklub.hu,
- Élelmiszerklub honlapon,
- Facebookon,
- Twitteren
A következő Élelmiszerklub Műhely rendezvények:
III. Mi is az a magyar élelmiszer?
Érdekek ütközései és szabályozások korlátai
Időpont: 2012. február 22. szerda
IV. Kikényszerített innovációk
A NETA (népegészségügyi termékadó) és a piac hogyan befolyásolják az élelmiszerek termékfejlesztéseit?
Időpont: 2012. március 7. szerda
V. Közösségi marketing leltár
Mi működik és mi nem?
Igények és megoldások
Időpont: 2012. március 21. szerda
Időpont: 2012. február 22. szerda
IV. Kikényszerített innovációk
A NETA (népegészségügyi termékadó) és a piac hogyan befolyásolják az élelmiszerek termékfejlesztéseit?
Időpont: 2012. március 7. szerda
V. Közösségi marketing leltár
Mi működik és mi nem?
Igények és megoldások
Időpont: 2012. március 21. szerda
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése