Az Élelmiszerklub Műhely keretében aktuális témánként és árucsoportonként elemezzük a magyar élelmiszer-gazdaság helyzetét, keressük a versenyképesség növelésének lehetőségeit és a fejlődési megoldásokat.
V. Közösségi marketing leltár
Mi működik és mi nem?
Igények és megoldások
Időpont: 2012. március 21. szerda
Program
12,30-13,00 - Regisztráció
13,00-13,15 – A közösségi marketing lehetőségei Magyarországon
Előadó: Dr. Szente Viktória, Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Tanszék egyetemi docens
13,15-13,30 – Mit csinálnak mások jobban Európában?
Előadó: Sárközy Ildikó, Élelmiszerklub
13,30-13,45 – Sikeres közösségi marketing a baromfisoknál
Előadó: Földi Péter, Baromfi Termék Tanács Szaktanácsadó
13,45-14,00 – Milyen lesz az új állami közösségi marketing?
Előadó: Gyaraky Zoltán, Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály Főosztályvezető
14,00-14,15 – Mit tanulhatunk a bormarketing esetéből?
Előadó: Rigler Zsolt, Bormarketing Műhely Nonprofit Kft., Sopron Ügyvezető
14,15-14,30 – Merre tart a közösségi tejmarketing?
Előadó: Lukács László, Tej Terméktanács Ügyvezető Igazgató
14,30-15,00 – Frissítő szünet
15,00-16,30 – Interaktív műhelybeszélgetések
Témák:
16,30-17,00 – Kötetlen beszélgetés és ingyenes tanácsadás az Élelmiszerklubbal
Időpont: 2012. március 21. szerda
Helyszín: Hotel Ibis Budapest Centrum, 1092 Budapest, IX. Ráday utca 6. (térkép)
Regisztrációs díj:
A kérdéseket az előadókhoz a helyszínen résztvevőktől és az online csatlakozóktól várjuk ---
Az Élelmiszerklub Alapítvány mindent megtesz azért, hogy a meghirdetett program megvalósuljon. Rajta kívül álló események azonban szükségessé tehetik a program módosítását.
Mi működik és mi nem?
Igények és megoldások
Időpont: 2012. március 21. szerda
Program
12,30-13,00 - Regisztráció
13,00-13,15 – A közösségi marketing lehetőségei Magyarországon
Előadó: Dr. Szente Viktória, Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Tanszék egyetemi docens
13,15-13,30 – Mit csinálnak mások jobban Európában?
Előadó: Sárközy Ildikó, Élelmiszerklub
13,30-13,45 – Sikeres közösségi marketing a baromfisoknál
Előadó: Földi Péter, Baromfi Termék Tanács Szaktanácsadó
13,45-14,00 – Milyen lesz az új állami közösségi marketing?
Előadó: Gyaraky Zoltán, Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály Főosztályvezető
14,00-14,15 – Mit tanulhatunk a bormarketing esetéből?
Előadó: Rigler Zsolt, Bormarketing Műhely Nonprofit Kft., Sopron Ügyvezető
14,15-14,30 – Merre tart a közösségi tejmarketing?
Előadó: Lukács László, Tej Terméktanács Ügyvezető Igazgató
14,30-15,00 – Frissítő szünet
15,00-16,30 – Interaktív műhelybeszélgetések
Témák:
- Van egyáltalán jó közösségi marketing?
- Ha van, ki a célcsoportja?
- A rendkívül szerteágazó marketing melyik területén érdemes közösen tevékenykedni?
- Kutatás, termékfejlesztés, piacra jutás támogatása, védjegy, reklám, PR?
- Mikor ATL, mikor BTL, vagy milyen más eszközzel?
- Mibe kerül és ki a finanszírozó?
- Mely területen lenne a leghatékonyabb az állami szerepvállalás?
- Itthon és/vagy külföldön?
- Melyik vállalat méretnél lehet hangsúlyos?
- Bedő Szilvia, AMC
- Gyaraky Zoltán, Vidékfejlesztési Minisztérium
- Lukács László, Tej Terméktanács
- Földi Péter, Baromfi Termék Tanács
- Rigler Zsolt, Bormarketing Műhely
- Szabados Katalin, AMC
- Dr. Totth Gedeon, AMC
16,30-17,00 – Kötetlen beszélgetés és ingyenes tanácsadás az Élelmiszerklubbal
Időpont: 2012. március 21. szerda
Helyszín: Hotel Ibis Budapest Centrum, 1092 Budapest, IX. Ráday utca 6. (térkép)
Regisztrációs díj:
- 7.500 Ft (AAM) / fő / alkalom (előre utalással)
- 10.000 Ft (AAM) / fő / alkalom (helyszínen fizetéssel)
- 4-alkalom-bérlettel: 6.000 Ft (AAM) / fő / alkalom, összesen 4*6.000 Ft = 24.000 Ft (AAM) / 4 alkalom (előre utalással)
REGISZTRÁCIÓ az oldal alján vagy ITT >>
- e-mailben: sarkozy@elelmiszerklub.hu,
- Élelmiszerklub honlapon,
- Facebookon,
- Twitteren
A következő Élelmiszerklub Műhely rendezvények:
VI. Értékesítési csatornapolitikák
A hipermarketektől a szakboltokig
Hol adjuk el a termékeinket?
Időpont: 2012. április 4. szerda
VII. A magyar élelmiszer-ágazat fejlődési tendenciái
Hogyan növelhető a versenyképesség?
Melyik piacok szerezhetők vissza?
Időpont: 2012. április 18. szerda
Hol adjuk el a termékeinket?
Időpont: 2012. április 4. szerda
VII. A magyar élelmiszer-ágazat fejlődési tendenciái
Hogyan növelhető a versenyképesség?
Melyik piacok szerezhetők vissza?
Időpont: 2012. április 18. szerda
VIII. Gyártói márkák és kereskedelmi márkák
Melyik márkáknak nagyobb a válságállóságuk?
Versenytársak vagy kiegészítik egymást?
Időpont: 2012. május 9. szerda
Melyik márkáknak nagyobb a válságállóságuk?
Versenytársak vagy kiegészítik egymást?
Időpont: 2012. május 9. szerda
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése