2012. február 8.

VM - Változások az élelmiszerek jelölésében

Az Élelmiszerklub Műhely II. Élelmiszerek jelölésének új szabályai.
Mit mond az új rendelet és hogyan kell alkalmazni? rendezvényen 2012. február 8. elhangzott előadás prezentációs anyaga.
Előadó:  Szegedyné Fricz Ágnes, Főosztályvezető-helyettes - Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály
Változások az élelmiszerek jelölésében

ÉFOSZ - Az új jelölések megvalósításának nehézségei az élelmiszer-feldolgozóknál

Az Élelmiszerklub Műhely II. Élelmiszerek jelölésének új szabályai.
Mit mond az új rendelet és hogyan kell alkalmazni? rendezvényen 2012. február 8. elhangzott előadás prezentációs anyaga.
Előadó: Szöllősi RékaTanácsadó - ÉFOSZ Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége
Az új jelölések megvalósításának nehézségei az élelmiszer-feldolgozóknál

MgSzH - Jelölési ellenőrzéssel kapcsolatos hatósági tapasztalatok, gyakori jelölési hibák

Az Élelmiszerklub Műhely II. Élelmiszerek jelölésének új szabályai.
Mit mond az új rendelet és hogyan kell alkalmazni? rendezvényen 2012. február 8. elhangzott előadás prezentációs anyaga.
Előadó: Bartyik TündeÉlelmiszer-biztonsági felügyelő - MgSzH Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság Bejelentésköteles Élelmiszer-előállítás Felügyeleti Osztály

MgSzH - Jelölési ellenőrzéssel kapcsolatos hatósági tapasztalatok, gyakori jelölési hibák

Sárközy Ildikó - Hogyan segítheti a márkahűséget a fogyasztóknál az új élelmiszer-jelölési rendszer?

Az Élelmiszerklub Műhely II. Élelmiszerek jelölésének új szabályai.
Mit mond az új rendelet és hogyan kell alkalmazni? rendezvényen 2012. február 8. elhangzott előadás prezentációs anyaga.
Hogyan segítheti a márkahűséget a fogyasztóknál az új élelmiszer-jelölési rendszer?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (4) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (10) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (2) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (105) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (45) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (32) értékesítés (15) EU (26) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (4) fiatalok (18) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszország (4) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (20) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (3) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (2) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (3) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (1) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (17) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (3) tréning (10) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (11) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum