Az Élelmiszerklub Műhely II. Élelmiszerek jelölésének új szabályai.
Mit mond az új rendelet és hogyan kell alkalmazni? rendezvényen 2012. február 8. elhangzott előadás prezentációs anyaga.
Előadó: Szegedyné Fricz Ágnes, Főosztályvezető-helyettes - Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály
Változások az élelmiszerek jelölésében
2012. február 8.
ÉFOSZ - Az új jelölések megvalósításának nehézségei az élelmiszer-feldolgozóknál
Az Élelmiszerklub Műhely II. Élelmiszerek jelölésének új szabályai.
Mit mond az új rendelet és hogyan kell alkalmazni? rendezvényen 2012. február 8. elhangzott előadás prezentációs anyaga.
Előadó: Szöllősi Réka, Tanácsadó - ÉFOSZ Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége
Az új jelölések megvalósításának nehézségei az élelmiszer-feldolgozóknál
Mit mond az új rendelet és hogyan kell alkalmazni? rendezvényen 2012. február 8. elhangzott előadás prezentációs anyaga.
Előadó: Szöllősi Réka, Tanácsadó - ÉFOSZ Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége
Az új jelölések megvalósításának nehézségei az élelmiszer-feldolgozóknál

MgSzH - Jelölési ellenőrzéssel kapcsolatos hatósági tapasztalatok, gyakori jelölési hibák
Az Élelmiszerklub Műhely II. Élelmiszerek jelölésének új szabályai.
Mit mond az új rendelet és hogyan kell alkalmazni? rendezvényen 2012. február 8. elhangzott előadás prezentációs anyaga.
Előadó: Bartyik Tünde, Élelmiszer-biztonsági felügyelő - MgSzH Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság Bejelentésköteles Élelmiszer-előállítás Felügyeleti Osztály
MgSzH - Jelölési ellenőrzéssel kapcsolatos hatósági tapasztalatok, gyakori jelölési hibák
Mit mond az új rendelet és hogyan kell alkalmazni? rendezvényen 2012. február 8. elhangzott előadás prezentációs anyaga.
Előadó: Bartyik Tünde, Élelmiszer-biztonsági felügyelő - MgSzH Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság Bejelentésköteles Élelmiszer-előállítás Felügyeleti Osztály
MgSzH - Jelölési ellenőrzéssel kapcsolatos hatósági tapasztalatok, gyakori jelölési hibák

Sárközy Ildikó - Hogyan segítheti a márkahűséget a fogyasztóknál az új élelmiszer-jelölési rendszer?
Az Élelmiszerklub Műhely II. Élelmiszerek jelölésének új szabályai.
Mit mond az új rendelet és hogyan kell alkalmazni? rendezvényen 2012. február 8. elhangzott előadás prezentációs anyaga.
Hogyan segítheti a márkahűséget a fogyasztóknál az új élelmiszer-jelölési rendszer?
Mit mond az új rendelet és hogyan kell alkalmazni? rendezvényen 2012. február 8. elhangzott előadás prezentációs anyaga.
Hogyan segítheti a márkahűséget a fogyasztóknál az új élelmiszer-jelölési rendszer?

Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)
Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás
Napi hírlevélre feliratkozás
Kulcsszavak
1%
(3)
16
(1)
2015
(34)
2016
(17)
2017
(12)
2018
(10)
AKI
(2)
állítás
(1)
Almenland
(1)
Almo
(1)
AMA-Biosiegel
(1)
AMA-Gütesiegel
(1)
ásványvíz
(1)
Austria Gütezeichen
(1)
Ausztria
(13)
Bali Tibor
(1)
Baromfi Termék Tanács
(1)
Bartyik Tünde
(1)
Beck László
(1)
Bereczki Attila
(1)
beszámoló
(31)
BGF
(1)
Bial Tibor
(1)
bio
(3)
Bio Austria
(1)
blogbejegyzés
(22)
Bormarketing Műhely
(1)
BOS
(1)
CzechTrade
(1)
Csehország
(3)
csomagolás
(1)
Dánia
(1)
Dörnyei Otília
(1)
Dr. Becsky-Balku Orsolya
(2)
Dr. Dóczy Katalin
(1)
Dr. Fülöp Zsuzsanna
(2)
Dr. Kocsis Márton
(1)
Dr. Loncsár Krisztina
(1)
Éder Tamás
(1)
ÉFOSZ
(1)
élelmiszer
(117)
élelmiszeripar
(2)
Élelmiszerklub Alapítvány
(80)
Élelmiszerklub Délelőtt
(26)
előadás
(61)
Erasmus+
(67)
értékesítés
(15)
EU
(38)
EU Fórum
(6)
EVS
(1)
felmérés
(3)
fenntarthatóság
(5)
fiatalok
(29)
fogyasztóvédelem
(2)
Földi Péter
(1)
Franciaország
(2)
gasztronómia
(2)
Genuss Region
(1)
Genussland
(1)
GfK
(2)
GKI
(1)
Gutes vom Bauernhof
(1)
GVH
(3)
gyakornok
(2)
Gyaraky Zoltán
(3)
gyártmánylap
(1)
gyümölcs
(2)
hagyomány
(1)
helyi
(1)
hírek
(4)
hogyan
(1)
Hogyan készítsük
(1)
Horvátország
(1)
hungarikum
(1)
húsvét
(1)
I. műhely
(3)
II. műhely
(7)
III. műhely
(6)
innováció
(2)
Intersnack
(1)
IV. műhely
(6)
IX. műhely
(4)
jelölés
(7)
jog
(3)
jogszabályok
(13)
Juhász Anikó
(1)
K+F Konzervkutató
(1)
kampány
(1)
Kaposvári Egyetem
(2)
képzés
(4)
kérdőív
(1)
kereskedelem
(11)
kézműves
(3)
kiállítás
(3)
kistermelő
(22)
kommunikáció
(3)
Kovács Krisztina
(7)
Köcse Ildikó
(1)
közétkeztetés
(1)
Kujáni Katalin
(1)
kutatások
(3)
Lengyelország
(4)
Lettország
(1)
Lukács László
(1)
Macedónia
(1)
magyar
(18)
Marcin Sowa
(2)
marha
(1)
márka
(16)
marketing
(18)
Medián
(1)
mezőgazdaság
(9)
MgSzH
(1)
Műhely
(47)
Nagy-Britannia
(1)
NÉBIH
(8)
Németország
(1)
NFH
(3)
nrc
(1)
olasz
(1)
Olaszlország
(1)
Olaszország
(9)
OTP
(1)
OVUM
(1)
ökológia
(1)
önkéntes
(1)
őstermelő
(3)
pályázat
(32)
paradicsom
(1)
Pászti Balázs
(7)
pazarlás
(1)
pénzügy
(3)
piackutatás
(1)
Polereczki Zsolt
(1)
Portugália
(7)
regionalitás
(11)
rendezvény
(11)
rendezvényszervezés
(1)
Rigler Zsolt
(1)
Románia
(4)
rövid ellátási lánc
(3)
sajt
(3)
Sárközy Ildikó
(8)
Serfőző Lili
(1)
sertés
(1)
Solti Csilla
(1)
Spanyolország
(9)
Steirisches Vulkanland
(1)
SUS
(1)
Svédország
(3)
Szabados Andrea
(2)
Szabó Gábor
(1)
Szegedyné Fricz Ágnes
(9)
Szente Viktória
(1)
Szerbia
(6)
Szlovákia
(5)
Szlovénia
(2)
Szöllősi Réka
(1)
találkozó
(47)
tanácsadás
(1)
tanulmányok
(2)
tápanyag
(1)
tápérték
(2)
Tej Terméktanács
(1)
Tesco
(1)
tojás
(1)
Tóth Ferenc
(4)
Törökország
(9)
tréning
(14)
útmutató
(3)
üzleti terv
(1)
V. műhely
(8)
vállalkozás
(13)
védjegy
(12)
versenyjog
(1)
versenyképesség
(3)
vezetés
(5)
VI. műhely
(5)
vidékfejlesztés
(1)
VII. műhely
(3)
VIII. műhely
(4)
Visegrádi
(1)
VM
(10)
zöldség
(1)
Élelmiszerklub Blog Archívum
-
►
2017
(25)
- ► június 2017 (1)
- ► május 2017 (1)
- ► február 2017 (1)
- ► január 2017 (1)
-
►
2016
(18)
- ► november 2016 (6)
-
►
2015
(34)
- ► december 2015 (1)
- ► augusztus 2015 (2)
- ► június 2015 (1)
- ► április 2015 (1)
- ► január 2015 (1)
-
►
2014
(8)
- ► október 2014 (1)
- ► szeptember 2014 (1)
- ► május 2014 (1)
- ► február 2014 (1)
-
►
2013
(24)
- ► augusztus 2013 (1)
- ► május 2013 (2)
- ► január 2013 (1)
-
▼
2012
(69)
- ► május 2012 (8)
- ► április 2012 (9)
- ► március 2012 (14)
- ▼ február 2012 (13)