Az Élelmiszerklub Műhely III. Mi is az a magyar élelmiszer?
Érdekek ütközései és szabályozások korlátai rendezvényen 2012. február 22. elhangzott előadás prezentációs anyaga.
Előadó: Beck László, Medián Kutatási igazgatóMedián Nemzeti Termékek felértékelődése
2012. február 24.
VM - A „magyar termék” rendelet jelenlegi állapota
Az Élelmiszerklub Műhely III. Mi is az a magyar élelmiszer?
Érdekek ütközései és szabályozások korlátai rendezvényen 2012. február 22. elhangzott előadás prezentációs anyaga.
Előadó: Gyaraky Zoltán Vidékfejlesztési Minisztérium, Élelmiszer-feldolgozási Főosztály főosztályvezető
VM Magyar termek rendelet jelenlegi állapota 2012
Érdekek ütközései és szabályozások korlátai rendezvényen 2012. február 22. elhangzott előadás prezentációs anyaga.
Előadó: Gyaraky Zoltán Vidékfejlesztési Minisztérium, Élelmiszer-feldolgozási Főosztály főosztályvezető
VM Magyar termek rendelet jelenlegi állapota 2012
KE - Hazai fogyasztók, hazai élelmiszerek - a bizalom építésének lehetőségei
Az Élelmiszerklub Műhely III. Mi is az a magyar élelmiszer?
Érdekek ütközései és szabályozások korlátai rendezvényen 2012. február 22. elhangzott előadás prezentációs anyaga.
Előadó: Dr. Polereczki Zsolt, Kaposvári Egyetem, Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Tanszék Egyetemi adjunktus
Hazai fogyasztók, hazai élelmiszerek , 2012. február
Érdekek ütközései és szabályozások korlátai rendezvényen 2012. február 22. elhangzott előadás prezentációs anyaga.
Előadó: Dr. Polereczki Zsolt, Kaposvári Egyetem, Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Tanszék Egyetemi adjunktus
Hazai fogyasztók, hazai élelmiszerek , 2012. február

Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)
Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás
Napi hírlevélre feliratkozás
Kulcsszavak
1%
(3)
16
(1)
2015
(34)
2016
(17)
2017
(12)
2018
(10)
AKI
(2)
állítás
(1)
Almenland
(1)
Almo
(1)
AMA-Biosiegel
(1)
AMA-Gütesiegel
(1)
ásványvíz
(1)
Austria Gütezeichen
(1)
Ausztria
(13)
Bali Tibor
(1)
Baromfi Termék Tanács
(1)
Bartyik Tünde
(1)
Beck László
(1)
Bereczki Attila
(1)
beszámoló
(31)
BGF
(1)
Bial Tibor
(1)
bio
(3)
Bio Austria
(1)
blogbejegyzés
(22)
Bormarketing Műhely
(1)
BOS
(1)
CzechTrade
(1)
Csehország
(3)
csomagolás
(1)
Dánia
(1)
Dörnyei Otília
(1)
Dr. Becsky-Balku Orsolya
(2)
Dr. Dóczy Katalin
(1)
Dr. Fülöp Zsuzsanna
(2)
Dr. Kocsis Márton
(1)
Dr. Loncsár Krisztina
(1)
Éder Tamás
(1)
ÉFOSZ
(1)
élelmiszer
(117)
élelmiszeripar
(2)
Élelmiszerklub Alapítvány
(80)
Élelmiszerklub Délelőtt
(26)
előadás
(61)
Erasmus+
(67)
értékesítés
(15)
EU
(38)
EU Fórum
(6)
EVS
(1)
felmérés
(3)
fenntarthatóság
(5)
fiatalok
(29)
fogyasztóvédelem
(2)
Földi Péter
(1)
Franciaország
(2)
gasztronómia
(2)
Genuss Region
(1)
Genussland
(1)
GfK
(2)
GKI
(1)
Gutes vom Bauernhof
(1)
GVH
(3)
gyakornok
(2)
Gyaraky Zoltán
(3)
gyártmánylap
(1)
gyümölcs
(2)
hagyomány
(1)
helyi
(1)
hírek
(4)
hogyan
(1)
Hogyan készítsük
(1)
Horvátország
(1)
hungarikum
(1)
húsvét
(1)
I. műhely
(3)
II. műhely
(7)
III. műhely
(6)
innováció
(2)
Intersnack
(1)
IV. műhely
(6)
IX. műhely
(4)
jelölés
(7)
jog
(3)
jogszabályok
(13)
Juhász Anikó
(1)
K+F Konzervkutató
(1)
kampány
(1)
Kaposvári Egyetem
(2)
képzés
(4)
kérdőív
(1)
kereskedelem
(11)
kézműves
(3)
kiállítás
(3)
kistermelő
(22)
kommunikáció
(3)
Kovács Krisztina
(7)
Köcse Ildikó
(1)
közétkeztetés
(1)
Kujáni Katalin
(1)
kutatások
(3)
Lengyelország
(4)
Lettország
(1)
Lukács László
(1)
Macedónia
(1)
magyar
(18)
Marcin Sowa
(2)
marha
(1)
márka
(16)
marketing
(18)
Medián
(1)
mezőgazdaság
(9)
MgSzH
(1)
Műhely
(47)
Nagy-Britannia
(1)
NÉBIH
(8)
Németország
(1)
NFH
(3)
nrc
(1)
olasz
(1)
Olaszlország
(1)
Olaszország
(9)
OTP
(1)
OVUM
(1)
ökológia
(1)
önkéntes
(1)
őstermelő
(3)
pályázat
(32)
paradicsom
(1)
Pászti Balázs
(7)
pazarlás
(1)
pénzügy
(3)
piackutatás
(1)
Polereczki Zsolt
(1)
Portugália
(7)
regionalitás
(11)
rendezvény
(11)
rendezvényszervezés
(1)
Rigler Zsolt
(1)
Románia
(4)
rövid ellátási lánc
(3)
sajt
(3)
Sárközy Ildikó
(8)
Serfőző Lili
(1)
sertés
(1)
Solti Csilla
(1)
Spanyolország
(9)
Steirisches Vulkanland
(1)
SUS
(1)
Svédország
(3)
Szabados Andrea
(2)
Szabó Gábor
(1)
Szegedyné Fricz Ágnes
(9)
Szente Viktória
(1)
Szerbia
(6)
Szlovákia
(5)
Szlovénia
(2)
Szöllősi Réka
(1)
találkozó
(47)
tanácsadás
(1)
tanulmányok
(2)
tápanyag
(1)
tápérték
(2)
Tej Terméktanács
(1)
Tesco
(1)
tojás
(1)
Tóth Ferenc
(4)
Törökország
(9)
tréning
(14)
útmutató
(3)
üzleti terv
(1)
V. műhely
(8)
vállalkozás
(13)
védjegy
(12)
versenyjog
(1)
versenyképesség
(3)
vezetés
(5)
VI. műhely
(5)
vidékfejlesztés
(1)
VII. műhely
(3)
VIII. műhely
(4)
Visegrádi
(1)
VM
(10)
zöldség
(1)
Élelmiszerklub Blog Archívum
-
►
2017
(25)
- ► június 2017 (1)
- ► május 2017 (1)
- ► február 2017 (1)
- ► január 2017 (1)
-
►
2016
(18)
- ► november 2016 (6)
-
►
2015
(34)
- ► december 2015 (1)
- ► augusztus 2015 (2)
- ► június 2015 (1)
- ► április 2015 (1)
- ► január 2015 (1)
-
►
2014
(8)
- ► október 2014 (1)
- ► szeptember 2014 (1)
- ► május 2014 (1)
- ► február 2014 (1)
-
►
2013
(24)
- ► augusztus 2013 (1)
- ► május 2013 (2)
- ► január 2013 (1)
-
▼
2012
(69)
- ► május 2012 (8)
- ► április 2012 (9)
- ► március 2012 (14)
- ▼ február 2012 (13)