2012. március 20.

Élelmiszerklub Műhely - V. Közösségi marketing leltár. Mi működik és mi nem? Igények és megoldások

MEGHÍVÓ 
Az Élelmiszerklub Műhely keretében aktuális témánként és árucsoportonként elemezzük a magyar élelmiszer-gazdaság helyzetét, keressük a versenyképesség növelésének lehetőségeit és a fejlődési megoldásokat.

V. Közösségi marketing leltár
Mi működik és mi nem?
Igények és megoldások

Időpont: 2012. március 21. szerda 

Program

12,30-13,00 - Regisztráció 

13,00-13,15 – A közösségi marketing lehetőségei Magyarországon
Előadó: Dr. Szente Viktória, Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Tanszék egyetemi docens

13,15-13,30 – Mit csinálnak mások jobban Európában?
Előadó: Sárközy Ildikó, Élelmiszerklub

13,30-13,45 – Sikeres közösségi marketing a baromfisoknál 
Előadó: Földi Péter, Baromfi Termék Tanács Szaktanácsadó

13,45-14,00 – Milyen lesz az új állami közösségi marketing?
Előadó: Gyaraky Zoltán, Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály Főosztályvezető

14,00-14,15 – Mit tanulhatunk a bormarketing esetéből?
Előadó: Rigler Zsolt, Bormarketing Műhely Nonprofit Kft., Sopron Ügyvezető

14,15-14,30 – Merre tart a közösségi tejmarketing?
Előadó: Lukács László, Tej Terméktanács  Ügyvezető Igazgató

14,30-15,00 – Frissítő szünet 

15,00-16,30 – Interaktív műhelybeszélgetések
Témák:
  • Van egyáltalán jó közösségi marketing?
  • Ha van, ki a célcsoportja?
  • A rendkívül szerteágazó marketing melyik területén érdemes közösen tevékenykedni?
  • Kutatás, termékfejlesztés, piacra jutás támogatása, védjegy, reklám, PR?
  • Mikor ATL, mikor BTL, vagy milyen más eszközzel?
  • Mibe kerül és ki a finanszírozó?
  • Mely területen lenne a leghatékonyabb az állami szerepvállalás?
  • Itthon és/vagy külföldön?
  • Melyik vállalat méretnél lehet hangsúlyos?
Résztvevők:
  • Bedő Szilvia, AMC 
  • Gyaraky Zoltán, Vidékfejlesztési Minisztérium
  • Lukács László, Tej Terméktanács  
  • Földi Péter, Baromfi Termék Tanács
  • Rigler Zsolt, Bormarketing Műhely
  • Szabados Katalin, AMC 
  • Dr. Totth Gedeon, AMC 
Moderátor: Pászti Balázs, Élelmiszerklub

16,30-17,00 – Kötetlen beszélgetés és ingyenes tanácsadás az Élelmiszerklubbal

Időpont: 2012. március 21. szerda
Helyszín: Hotel Ibis Budapest  Centrum, 1092 Budapest, IX. Ráday utca 6. (térkép) 


Regisztrációs díj:
  • 7.500 Ft  (AAM) / fő / alkalom (előre utalással) 
  • 10.000 Ft (AAM) / fő / alkalom (helyszínen fizetéssel) 
  • 4-alkalom-bérlettel: 6.000 Ft (AAM) / fő / alkalom, összesen 4*6.000 Ft = 24.000 Ft (AAM) / 4 alkalom (előre utalással) 
REGISZTRÁCIÓ az oldal alján vagy ITT >>

A kérdéseket az előadókhoz a helyszínen résztvevőktől és az online csatlakozóktól várjuk ---
Az Élelmiszerklub Alapítvány mindent megtesz azért, hogy a meghirdetett program megvalósuljon. Rajta kívül álló események azonban szükségessé tehetik a program módosítását.

A következő Élelmiszerklub Műhely rendezvények:

VI. Értékesítési csatornapolitikák
A hipermarketektől a szakboltokig
Hol adjuk el a termékeinket?

Időpont: 2012. április 4. szerda


VII. A magyar élelmiszer-ágazat fejlődési tendenciái 
Hogyan növelhető a versenyképesség?
Melyik piacok szerezhetők vissza?
Időpont: 2012. április 18. szerda

VIII. Gyártói márkák és kereskedelmi márkák
Melyik márkáknak nagyobb a válságállóságuk?
Versenytársak vagy kiegészítik egymást?
Időpont: 2012. május 9. szerda 







Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (9) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (10) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (2) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (110) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (50) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (37) értékesítés (15) EU (31) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (5) fiatalok (23) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszország (5) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (25) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (3) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (4) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (4) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (1) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (21) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (4) tréning (11) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (12) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum