Az Élelmiszerklub Műhely keretében aktuális témánként és árucsoportonként elemezzük a magyar élelmiszer-gazdaság helyzetét, keressük a versenyképesség növelésének lehetőségeit és a fejlődési megoldásokat.
VI. Értékesítési csatornapolitikák
A hipermarketektől a szakboltokig
Hol adjuk el a termékeinket?
Időpont: 2012. április 4. szerda
Program
12,30-13,00 - Regisztráció
13,00-13,30 – Merre fejlődik az élelmiszer-kiskereskedelem? Mit mutatnak a számok?
Előadó: Vella Rita, GfK Hungária Piackutató Intézet, Consumer Tracking Ügyfélkapcsolati igazgató
13,30-13,50 – Kérdések az előadóhoz
13,50-14,30 – A hipermarketektől a közvetlen értékesítésig. Mire számíthatnak a beszállítók?
Előadó: Dr. Juhász Anikó, AKI Agrárgazdasági Kutató Intézet, Élelmiszerlánc Elemzési Osztály Osztályvezető
14,30-14,50 – Kérdések az előadóhoz
14,50-15,10 – Frissítő szünet
15,10-15,40 – Milyen szempontok szerint válasszunk termékeinknek értékesítési csatornákat?
Előadó: Tóth Ferenc, Élelmiszerklub Kurátor
15,40-15,50 – Kérdések az előadóhoz
15,50-16,30 – Milyen igényei és milyen lehetőségei vannak a szakboltok fejlődésének?
Interaktív beszélgetés
Résztvevői:
16,30-17,00 – Kötetlen beszélgetés és ingyenes tanácsadás az Élelmiszerklubbal
Időpont: 2012. április 4. szerda
Helyszín: Hotel Ibis Budapest Centrum, 1092 Budapest, IX. Ráday utca 6. (térkép)
Regisztrációs díj:
A kérdéseket az előadókhoz a helyszínen résztvevőktől és az online csatlakozóktól várjuk ---
Az Élelmiszerklub Alapítvány mindent megtesz azért, hogy a meghirdetett program megvalósuljon. Rajta kívül álló események azonban szükségessé tehetik a program módosítását.
A hipermarketektől a szakboltokig
Hol adjuk el a termékeinket?
Időpont: 2012. április 4. szerda
Program
12,30-13,00 - Regisztráció
13,00-13,30 – Merre fejlődik az élelmiszer-kiskereskedelem? Mit mutatnak a számok?
Előadó: Vella Rita, GfK Hungária Piackutató Intézet, Consumer Tracking Ügyfélkapcsolati igazgató
13,30-13,50 – Kérdések az előadóhoz
13,50-14,30 – A hipermarketektől a közvetlen értékesítésig. Mire számíthatnak a beszállítók?
Előadó: Dr. Juhász Anikó, AKI Agrárgazdasági Kutató Intézet, Élelmiszerlánc Elemzési Osztály Osztályvezető
14,30-14,50 – Kérdések az előadóhoz
14,50-15,10 – Frissítő szünet
15,10-15,40 – Milyen szempontok szerint válasszunk termékeinknek értékesítési csatornákat?
Előadó: Tóth Ferenc, Élelmiszerklub Kurátor
15,40-15,50 – Kérdések az előadóhoz
15,50-16,30 – Milyen igényei és milyen lehetőségei vannak a szakboltok fejlődésének?
Interaktív beszélgetés
Résztvevői:
- Pászti Balázs, Élelmiszerklub
- Solti Csilla, Békás Kft.
- Verli József, Pékszövetség
16,30-17,00 – Kötetlen beszélgetés és ingyenes tanácsadás az Élelmiszerklubbal
Időpont: 2012. április 4. szerda
Helyszín: Hotel Ibis Budapest Centrum, 1092 Budapest, IX. Ráday utca 6. (térkép)
Regisztrációs díj:
- 7.500 Ft (AAM) / fő / alkalom (előre utalással)
- 10.000 Ft (AAM) / fő / alkalom (helyszínen fizetéssel)
- 4-alkalom-bérlettel: 6.000 Ft (AAM) / fő / alkalom, összesen 4*6.000 Ft = 24.000 Ft (AAM) / 4 alkalom (előre utalással)
REGISZTRÁCIÓ az oldal alján vagy ITT >>
- e-mailben: sarkozy@elelmiszerklub.hu,
- Élelmiszerklub honlapon,
- Facebookon,
- Twitteren
A következő Élelmiszerklub Műhely rendezvények:
VII. A magyar élelmiszer-ágazat fejlődési tendenciái
Hogyan növelhető a versenyképesség?
Melyik piacok szerezhetők vissza?
Időpont: 2012. április 18. szerda
Hogyan növelhető a versenyképesség?
Melyik piacok szerezhetők vissza?
Időpont: 2012. április 18. szerda
VIII. Gyártói márkák és kereskedelmi márkák
Melyik márkáknak nagyobb a válságállóságuk?
Versenytársak vagy kiegészítik egymást?
Időpont: 2012. május 9. szerda
IX. Értékesítés növelésének csapdái
Meddig finanszírozhatók a beszállítások?
Hogyan bővíthetők a piacrészesedések?
Időpont: 2012. május 23. szerda
Melyik márkáknak nagyobb a válságállóságuk?
Versenytársak vagy kiegészítik egymást?
Időpont: 2012. május 9. szerda
IX. Értékesítés növelésének csapdái
Meddig finanszírozhatók a beszállítások?
Hogyan bővíthetők a piacrészesedések?
Időpont: 2012. május 23. szerda