Az Élelmiszerklub Műhely keretében aktuális témánként és árucsoportonként elemezzük a magyar élelmiszer-gazdaság helyzetét, keressük a versenyképesség növelésének lehetőségeit és a fejlődési megoldásokat.
Az élelmiszer-kiskereskedelmi láncoknak márkás termékeket beszállító vagy beszállítani tervező élelmiszer-termelőknek és élelmiszer-feldolgozóknak kínálunk tapasztalatszerzési és konzultációs lehetőséget az Élelmiszerklub Alapítvány következő, ingyenes nyitott műhely rendezvényén.
INGYENES
A kérdéseket az előadókhoz a helyszínen résztvevőktől és az online csatlakozóktól várjuk ---
RÉSZLETES PROGRAM a MŰHELY menüpontban >>Az élelmiszer-kiskereskedelmi láncoknak márkás termékeket beszállító vagy beszállítani tervező élelmiszer-termelőknek és élelmiszer-feldolgozóknak kínálunk tapasztalatszerzési és konzultációs lehetőséget az Élelmiszerklub Alapítvány következő, ingyenes nyitott műhely rendezvényén.
INGYENES
NYITOTT MŰHELY NAP
VIII. Gyártói márkák és kereskedelmi márkák
Melyik márkáknak nagyobb a válságállóságuk?
Milyen elvárásaik vannak a kereskedőknek és a fogyasztóknak?
Időpont: 2012. május 9. szerda
Program
12,30-13,00 - Regisztráció
13,00-13,30 – Mit mutatnak a számok? Élelmiszereknél hol erősek a gyártói márkák és hol növekednek a kereskedelmi márkák?
Előadó: Csillag Zoltán, GfK Hungária Ügyfélkapcsolati (KAM) menedzser
13,30-13,50 – Kérdések az előadóhoz
13,50-14,20 – A márkapolitika kérdései és a válság. Kényszerű lehetőségek?
Előadó: Dr. Juhász Anikó, AKI Agrárgazdasági Kutató Intézet, Élelmiszerlánc Elemzési Osztály osztályvezető
14,20-14,40 – Kérdések az előadóhoz
14,40-15,30 – Gyártói márkák versus kereskedelmi márkák. Milyen elvárásaik vannak a kiskereskedelmi láncoknak?
Interaktív beszélgetés.
Vendég: Solti Csilla, Kereskedelmi beszerzési és értékesítési vezető
Beszélgetőtársak: Sárközy Ildikó és Tóth Ferenc Élelmiszerklub
15,30-16,30 – Milyen szempontok szerint választanak a fogyasztók gyártói vagy kereskedelmi márkás termékeket?
Interaktív beszélgetés.
Vendégek:
- Marosfi Györgyné, Univer Vállalati kapcsolatok igazgató
- Pavlova Olga, Detki Keksz Ügyvezető
- Sánta Sándor, Bonbonetti Vezérigazgató
- Dr. Zentai László, Buszesz Vezérigazgató
Beszélgetőtárs: Pászti Balázs, Élelmiszerklub
16,30-17,00 – Kötetlen beszélgetés és ingyenes tanácsadás az Élelmiszerklubbal
Időpont: 2012. május 9. szerda
Helyszín: Hotel Ibis Budapest Centrum, 1092 Budapest, IX. Ráday utca 6. (térkép)
Regisztrációs díj:
- INGYENES (NYITOTT MŰHELY NAP) - de regisztráció szükséges
A kérdéseket az előadókhoz a helyszínen résztvevőktől és az online csatlakozóktól várjuk ---
- e-mailben: sarkozy@elelmiszerklub.hu,
- Élelmiszerklub honlapon,
- Facebookon,
- Twitteren
Az Élelmiszerklub Alapítvány mindent megtesz azért, hogy a meghirdetett program megvalósuljon. Rajta kívül álló események azonban szükségessé tehetik a program módosítását.
--------------------------------------
TAVASZI ZÁRÓ MŰHELY
(szeptemberben folytatjuk)
IX. Az értékesítés növelésének csapdái
Meddig finanszírozhatók a beszállítások?
Hogyan növelhetők a piacrészesedések?
Időpont: 2012. május 23. szerda