2012. augusztus 23.

Értékesítés ősszel és télen

MEGHÍVÓ ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNINGRE
Bár még kánikula van, mi már az őszre készülünk. Készüljenek velünk együtt.

Egész napos, hét alkalomból álló értékesítési tréningsorozatot indít az élelmiszer-termelő és az élelmiszer-feldolgozó vállalkozások ügyvezetőinek és értékesítéssel foglalkozó vezetőinek 2012. szeptembertől az Élelmiszerklub Alapítvány.
  • Mit nyújtanak a tréningek?
    • Módszereket, technikákat a sikeres értékesítéshez
    • Az élelmiszer-ágazatra szabott gyakorlatokat és esettanulmányokat
    • Azonnal alkalmazható ismereteket, információkat
    • Kalkulációkat, matematikai modelleket, ellenőrző listákat, sablonokat  
  • Milyen témákkal foglalkozunk az egyes tréningnapok?
    1. Értékesítési terv 2013 elkészítése
    2. Felkészülés az éves kereskedelmi tárgyalásokra
    3. Vevőpozicionálás, ajánlatkészítés
    4. Konfliktuskezelés, problémamegoldás
    5. A hatékony tárgyalás: tárgyalástechnika, kommunikáció, prezentáció
    6. Kereskedelmi akciók szervezése, árazás, versenytársfigyelés
    7. Új termékek bevezetése
  • Kiket várunk  a tréningekre?
    • Élelmiszerláncokba beszállító vagy beszállítani tervező élelmiszer-termelő és élelmiszer-feldolgozó cégek tulajdonosait, ügyvezetőit és értékesítési vezetőit
  • Ki tartja a tréningeket?
    • Tóth Ferenc értékesítési tanácsadó, tréner, az Élelmiszerklub Alapítvány kurátora. Szakmai tapasztalatai: Olympos-Top kereskedelmi igazgató 6 év, Interfruct beszerzési igazgató 4 év, Interfruct értékesítési igazgató 6 év
  • Hol tartjuk a tréningeket?
    • Budapesten
  • Hány fő vesz részt egy tréningnapon?
    • 10-15 fő --- (A 15 főt meghaladó jelentkezők várólistára kerülnek, ahonnan lemondás esetén a jelentkezés sorrendjében lehet a résztvevők közé bekerülni. Jelentkezni több vagy egy témára is lehet. Egy tréningnapot legalább 10 fő jelentkezése esetén tartunk meg.)
  • Mikor tartjuk a tréningeket?
    1. 2012. szeptember 6.  csütörtök 9-16 óra (1. téma)
    2. 2012. szeptember 20.  csütörtök 9-16 óra (2. téma)
    3. 2012. október 4.  csütörtök 9-16 óra (3. téma)
    4. 2012. október 18.  csütörtök 9-16 óra (4. téma)
    5. 2012. november 8.  csütörtök 9-16 óra (5. téma)
    6. 2012. november 22.  csütörtök 9-16 óra (6. téma)
    7. 2012. december 6.  csütörtök 9-16 óra (7. téma)
  • Hol lehet jelentkezni az Élelmiszerklub értékesítési tréningekre? 
    • Ennek az oldalnak az alján található jelentkezési adatlapon. 
  • Mennyibe kerül a tréningeken a részvétel?
    • Napijegy: 21.500 Ft/fő (alanyi adómentes) előre történő átutalással
    • 4-alkalmas-bérlet: 69.500 Ft/fő (alanyi adómentes) előre történő átutalással
    • 7-alkalmas-bérlet: 99.500 Ft/fő (alanyi adómentes) előre történő átutalással ---
      A résztvételi díj tartalmazza az írott papíralapú és számítógépes anyagokat, a frissítőket és a büféebédet.

Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (6) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (10) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (2) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (107) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (47) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (34) értékesítés (15) EU (28) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (4) fiatalok (20) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszország (4) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (22) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (3) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (3) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (4) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (1) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (19) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (3) tréning (10) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (11) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum