2012. szeptember 26.

Új program: Élelmiszerklub Délelőtt indul 2012. október 17.


Az Élelmiszerklub Alapítvány új programsorozatot indít Élelmiszerklub Délelőtt néven az élelmiszer-gazdaság szereplői számára Budapesten. 

Az Élelmiszerklub Délelőtt mottója: 3 óra az élelmiszer-gazdaság mindennapi kérdéseiről. Mindaz, amit a választott témáról tudni szeretne, most megkérdezheti.

Az Élelmiszerklub Délelőttre egy előadót hívunk meg, aki a választott témáról részletes előadást tart. Azt követően pedig a résztvevők kérdéseire válaszol.

Az érdeklődők az Élelmiszerklub Délelőtt honlapoldalán az előadás időpontjának meghirdetését követően már feltehetik kérdéseiket, amelyekre részletes válaszokat várnak a téma előadóját.

VÁLTOZÁS! Gyaraky Zoltán főosztályvezető hivatalos más irányú elfoglaltsága miatt az előadást Szegedyné Fricz Ágnes főosztályvezető-helyettes tartja. (Ez a beírás 2012. október 2. készült.)

Az Élelmiszerklub Délelőtt első meghívott előadója Szegedyné Fricz Ágnes, a Vidékfejlesztési Minisztérium, Élelmiszer-feldolgozási Főosztály főosztályvezető-helyettese lesz 2012. október 17., szerdán 9 órától 12 óráig.

Előadásának a címe: Hogyan értelmezzük és alkalmazzuk az új jogszabályokat az élelmiszereknél? 

Az előadásában az alábbi jogszabályokkal foglalkozik:
  • A magyar nemzeti értékekről és a hungarikumokról szóló 2012. évi XXX. törvény (Htv.) 
  • Az egyes önkéntes megkülönböztető megjelölések élelmiszereken történő használatáról szóló 74/2012. (VII. 25.) VM rendelet 
  • A gyártmánylapról szóló 82/2012. (VIII. 2.) VM rendelet
Helyszín és további információk az Élelmiszerklub honlap Délelőtt menüpontjában. 
http://www.elelmiszerklub.hu/p/delelott.html

Vannak kérdései a fenti jogszabályok alkalmazásával kapcsolatban?
Küldje be az alábbi űrlapon, mi továbbítjuk az előadónak és az Élelmiszerklub Délelőttön választ kap a kérdésekre.




REGISZTRÁLNI AZ ELŐADÁSRA AZ ALÁBBI ADATLAP KITÖLTÉSÉVEL LEHET. 
Szeretettel várjuk az Élelmiszerklub Délelőtt programjain. 

Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (6) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (10) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (2) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (107) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (47) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (34) értékesítés (15) EU (28) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (4) fiatalok (20) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszország (4) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (22) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (3) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (3) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (4) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (1) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (19) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (3) tréning (10) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (11) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum