Az Élelmiszerklub Délelőtt 2012. október 17-i rendezvényen elhangzott előadás anyaga:
A gyártmánylapról 82/2012. (VIII. 2.) VM rendelet
Előadó: Szegedyné Fricz Ágnes
Főosztályvezető-helyettes, Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály
A gyártmánylapról 82/2012. (VIII. 2.) VM rendelet
ÚTMUTATÓ a gyártmánylapról szóló, a 105/2012 (X. 11.) VM rendelettel módosított 82/2012. (VIII. 2.) VM rendelet alkalmazásához itt letölthető
2012. október 17.
VM - Élelmiszerek önkéntes megjelöléséről 74/2012 (VII.25.) VM rendelet (előadás)
Az Élelmiszerklub Délelőtt 2012. október 17-i rendezvényen elhangzott előadás anyaga:
Élelmiszerek önkéntes megjelöléséről 74/2012 (VII.25.) VM rendelet
Előadó: Szegedyné Fricz Ágnes
Főosztályvezető-helyettes, Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály
VM Élelmiszerek önkéntes megjelöléséről 74/2012 (VII.25.) VM rendelet
ÚTMUTATÓ - Az egyes önkéntes megkülönböztető megjelölések élelmiszereken történő használatáról szóló 74/2012. VM rendelet alkalmazásához, 1. kiadás - 2012. december
Élelmiszerek önkéntes megjelöléséről 74/2012 (VII.25.) VM rendelet
Előadó: Szegedyné Fricz Ágnes
Főosztályvezető-helyettes, Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály
VM Élelmiszerek önkéntes megjelöléséről 74/2012 (VII.25.) VM rendelet
ÚTMUTATÓ - Az egyes önkéntes megkülönböztető megjelölések élelmiszereken történő használatáról szóló 74/2012. VM rendelet alkalmazásához, 1. kiadás - 2012. december

VM - Nemzeti értékek és hungarikumok törvényi szabályozása (előadás)
Az Élelmiszerklub Délelőtt 2012. október 17-i rendezvényen elhangzott előadás anyaga:
Nemzeti értékek és hungarikumok törvényi szabályozása 2012. évi XXX. törvény
Előadó: Szegedyné Fricz Ágnes
Főosztályvezető-helyettes, Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály
VM - Nemzeti értékek és hungarikumok törvényi szabályozása
Nemzeti értékek és hungarikumok törvényi szabályozása 2012. évi XXX. törvény
Előadó: Szegedyné Fricz Ágnes
Főosztályvezető-helyettes, Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály
VM - Nemzeti értékek és hungarikumok törvényi szabályozása

Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)
Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás
Napi hírlevélre feliratkozás
Kulcsszavak
1%
(3)
16
(1)
2015
(34)
2016
(17)
2017
(12)
2018
(10)
AKI
(2)
állítás
(1)
Almenland
(1)
Almo
(1)
AMA-Biosiegel
(1)
AMA-Gütesiegel
(1)
ásványvíz
(1)
Austria Gütezeichen
(1)
Ausztria
(13)
Bali Tibor
(1)
Baromfi Termék Tanács
(1)
Bartyik Tünde
(1)
Beck László
(1)
Bereczki Attila
(1)
beszámoló
(31)
BGF
(1)
Bial Tibor
(1)
bio
(3)
Bio Austria
(1)
blogbejegyzés
(22)
Bormarketing Műhely
(1)
BOS
(1)
CzechTrade
(1)
Csehország
(3)
csomagolás
(1)
Dánia
(1)
Dörnyei Otília
(1)
Dr. Becsky-Balku Orsolya
(2)
Dr. Dóczy Katalin
(1)
Dr. Fülöp Zsuzsanna
(2)
Dr. Kocsis Márton
(1)
Dr. Loncsár Krisztina
(1)
Éder Tamás
(1)
ÉFOSZ
(1)
élelmiszer
(117)
élelmiszeripar
(2)
Élelmiszerklub Alapítvány
(80)
Élelmiszerklub Délelőtt
(26)
előadás
(61)
Erasmus+
(67)
értékesítés
(15)
EU
(38)
EU Fórum
(6)
EVS
(1)
felmérés
(3)
fenntarthatóság
(5)
fiatalok
(29)
fogyasztóvédelem
(2)
Földi Péter
(1)
Franciaország
(2)
gasztronómia
(2)
Genuss Region
(1)
Genussland
(1)
GfK
(2)
GKI
(1)
Gutes vom Bauernhof
(1)
GVH
(3)
gyakornok
(2)
Gyaraky Zoltán
(3)
gyártmánylap
(1)
gyümölcs
(2)
hagyomány
(1)
helyi
(1)
hírek
(4)
hogyan
(1)
Hogyan készítsük
(1)
Horvátország
(1)
hungarikum
(1)
húsvét
(1)
I. műhely
(3)
II. műhely
(7)
III. műhely
(6)
innováció
(2)
Intersnack
(1)
IV. műhely
(6)
IX. műhely
(4)
jelölés
(7)
jog
(3)
jogszabályok
(13)
Juhász Anikó
(1)
K+F Konzervkutató
(1)
kampány
(1)
Kaposvári Egyetem
(2)
képzés
(4)
kérdőív
(1)
kereskedelem
(11)
kézműves
(3)
kiállítás
(3)
kistermelő
(22)
kommunikáció
(3)
Kovács Krisztina
(7)
Köcse Ildikó
(1)
közétkeztetés
(1)
Kujáni Katalin
(1)
kutatások
(3)
Lengyelország
(4)
Lettország
(1)
Lukács László
(1)
Macedónia
(1)
magyar
(18)
Marcin Sowa
(2)
marha
(1)
márka
(16)
marketing
(18)
Medián
(1)
mezőgazdaság
(9)
MgSzH
(1)
Műhely
(47)
Nagy-Britannia
(1)
NÉBIH
(8)
Németország
(1)
NFH
(3)
nrc
(1)
olasz
(1)
Olaszlország
(1)
Olaszország
(9)
OTP
(1)
OVUM
(1)
ökológia
(1)
önkéntes
(1)
őstermelő
(3)
pályázat
(32)
paradicsom
(1)
Pászti Balázs
(7)
pazarlás
(1)
pénzügy
(3)
piackutatás
(1)
Polereczki Zsolt
(1)
Portugália
(7)
regionalitás
(11)
rendezvény
(11)
rendezvényszervezés
(1)
Rigler Zsolt
(1)
Románia
(4)
rövid ellátási lánc
(3)
sajt
(3)
Sárközy Ildikó
(8)
Serfőző Lili
(1)
sertés
(1)
Solti Csilla
(1)
Spanyolország
(9)
Steirisches Vulkanland
(1)
SUS
(1)
Svédország
(3)
Szabados Andrea
(2)
Szabó Gábor
(1)
Szegedyné Fricz Ágnes
(9)
Szente Viktória
(1)
Szerbia
(6)
Szlovákia
(5)
Szlovénia
(2)
Szöllősi Réka
(1)
találkozó
(47)
tanácsadás
(1)
tanulmányok
(2)
tápanyag
(1)
tápérték
(2)
Tej Terméktanács
(1)
Tesco
(1)
tojás
(1)
Tóth Ferenc
(4)
Törökország
(9)
tréning
(14)
útmutató
(3)
üzleti terv
(1)
V. műhely
(8)
vállalkozás
(13)
védjegy
(12)
versenyjog
(1)
versenyképesség
(3)
vezetés
(5)
VI. műhely
(5)
vidékfejlesztés
(1)
VII. műhely
(3)
VIII. műhely
(4)
Visegrádi
(1)
VM
(10)
zöldség
(1)
Élelmiszerklub Blog Archívum
-
►
2017
(25)
- ► június 2017 (1)
- ► május 2017 (1)
- ► február 2017 (1)
- ► január 2017 (1)
-
►
2016
(18)
- ► november 2016 (6)
-
►
2015
(34)
- ► december 2015 (1)
- ► augusztus 2015 (2)
- ► június 2015 (1)
- ► április 2015 (1)
- ► január 2015 (1)
-
►
2014
(8)
- ► október 2014 (1)
- ► szeptember 2014 (1)
- ► május 2014 (1)
- ► február 2014 (1)
-
►
2013
(24)
- ► augusztus 2013 (1)
- ► május 2013 (2)
- ► január 2013 (1)
-
▼
2012
(69)
- ▼ október 2012 (6)
- ► május 2012 (8)
- ► április 2012 (9)
- ► március 2012 (14)
- ► február 2012 (13)