2013. március 18.

Élelmiszerklub EU Fórum: Csehország - 2013. március 20., szerda

Az Élelmiszerklub EU Fórum az Élelmiszerklub Alapítvány új rendezvénysorozata 2013-ban. 
Az EU Fórumon bemutatjuk a meghívott európai országok élelmiszer-gazdaságát, elemezzük versenyképességét; az élelmiszergyártók és alapanyag-termelők piaci eredményeit, lehetőségeit és nehézségeit, az élelmiszer-kereskedelmük szerkezetét és változásait, az ottani hazai termékek választékát az élelmiszer-üzletekben és a fogyasztók elvárásait.

MEGHÍVÓ

Csehország élelmiszeriparának alakulása az EU tagországaként.
Együttműködési lehetőségek a magyar és cseh élelmiszer- valamint agrárágazatokban

Az előadás főbb témái: 
  • A cseh élelmiszeripar helye Csehország iparában
  • A cseh élelmiszeripar bemutatása, áttekintése
  • KlasaA – a cseh termék minősítés
  • Hogyan alakult a cseh-magyar élelmiszer-kereskedelem az utóbbi években
  • A kedvenc cseh termékek a magyar piacon
  • A csehek kedvenc magyar termékei
  • Magyar-cseh élelmiszeripari együttműködések – esettanulmányok
  • Új lehetőségek és kereskedelemfejlesztési szolgáltatásaink
  • Szabad dialógus, kérdések-válaszok
Előadást tart: Bial Tibor, Csehország Ipari és Kereskedelmi Minisztériumának Budapesti kirendeltség vezetője  

Időpont: 2013. március 20., szerda 10-13 óra

Helyszín: Csehország Budapesti Nagykövetsége 
1064 Budapest, Rózsa u. 61. (bejárat a Szegfű u. 4. felőli kapun) TÉRKÉP

Az előadás nyelve magyar.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Érdeklődése esetén kérjük, regisztráljon az alábbi űrlapon.


Élelmiszerklub EU Fórum

Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (12) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (23) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (3) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (113) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (66) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (53) értékesítés (15) EU (34) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (5) fiatalok (26) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) gasztronómia (1) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) helyi (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszlország (1) Olaszország (9) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (28) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pazarlás (1) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (4) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (4) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (9) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Svédország (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (4) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (36) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (5) tréning (12) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (13) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum