2013. április 26.

NFH: Az élelmiszerek ellenőrzésének tapasztalatai (előadás)

Élelmiszerklub Délelőtt:
3 óra az élelmiszer-gazdaság mindennapi kérdéseiről.
Mindaz, amit a választott témákról tudni szeretne, most megkérdezheti.

Az Élelmiszerklub Délelőtt május eleji rendezvényének témája az élelmiszerek fogyasztóvédelmi ellenőrzésének tapasztalatai, a meghívott előadók a 
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szakemberei. 

Az előadások:

1. A fogyasztóvédelmi hatóság élelmiszerek ellenőrzésével kapcsolatos tapasztalatai 
Előadó: Dr. Becsky-Balku Orsolya, NFH Szolgáltatás-ellenőrzési Főosztály főosztályvezető

2. Hatósági kommunikáció az NFH alternatív kezdeményezéseinek tükrében 
Előadó: Dr. Fülöp Zsuzsanna, NFH Stratégiai Kabinet főosztályvezető-helyettes.


Időpont: 2013. május 8., szerda 9-12 óra

Helyszín: Hotel Ibis Aero, 1091 Budapest, Ferde u. 1-3térkép
(Parkolás a hotel zárt fizetős parkolójában, az Europark ingyenes parkolójában vagy utazás tömegközlekedéssel az M3 kék metró Határ úti megállóig, az Europarkig)

Regisztrációs díj:
  • 5.000 Ft / fő / alkalom előre utalással (alanyi adómentes)
  • 10.000 Ft / fő / alkalom helyszínen fizetéssel (alanyi adómentes)
REGISZTRÁCIÓ az oldal alján  vagy ITT vagy ezen a linken: http://goo.gl/ntNL8

Az Élelmiszerklub Alapítvány mindent megtesz azért, hogy a meghirdetett program megvalósuljon. Rajta kívül álló események azonban szükségessé tehetik annak módosítását.


************************************************************************

REGISZTRÁLNI AZ ELŐADÁSOKRA AZ ALÁBBI ADATLAP KITÖLTÉSÉVEL LEHET.
Szeretettel várjuk az Élelmiszerklub Délelőtt programjain. Kérdéseire szívesen válaszolunk.
Email: sarkozy (kukac) elelmiszerklub.hu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (2) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (10) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (2) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (105) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (43) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (31) értékesítés (15) EU (25) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (2) fenntarthatóság (3) fiatalok (18) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (1) hagyomány (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (2) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (18) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszország (4) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (2) pályázat (19) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (3) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (2) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (2) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (1) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (17) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (3) tréning (9) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (10) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10)

Élelmiszerklub Blog Archívum