2013. október 22.

Élelmiszerklub Délelőtt: Hogyan tudja eredményesen kezelni a vállalatnál felmerülő konfliktusokat? - 2013. október 30., szerda


MEGHÍVÓ
Vezetési leckék a jobb teljesítmény érdekében.
Vezetőfejlesztés és szervezetfejlesztés élelmiszercégek vezetőinek
Gyakorlati módszerek, működő eszközök előadássorozat

2. Hogyan tudja eredményesen kezelni a vállalatnál felmerülő konfliktusokat? 
2013. október 30., szerda 9-12 óra
  • Hogyan viselkedik konfliktushelyzetben? Hogyan érvel? 
  • El tudja kerülni a konfliktusokat? Érdemes egyáltalán elkerülni a konfliktusokat? 
  • Vajon minden helyzetben a kompromisszumos megoldás a legelőnyösebb? Milyen módszerek léteznek a konfliktusok kezelésére?
  • Hogyan lehet jó érzéssel kikerülni egy konfliktushelyzetből? Létezik erre best practice?
A konfliktus, azaz az eltérő érdekek ütközése minden vállalat életében jelen van. Fontos megérteni, hogy a konfliktushelyzet tudatosítása a legtöbb esetben már egyenes utat jelent a megoldáshoz is. Ezen a műhelyfoglalkozáson a résztvevők egy rövid előadásban megismerhetik konfliktusok előnyeit (!), tipikus formáit és kezelésének módszereit. A hosszabb gyakorlati blokkban pedig a résztvevők először meghatározzák jellemző konfliktuskezelési módszereiket, majd gyakorlatokon keresztül közösen megkeressük a legsikeresebb megoldásokat. Mindezekkel a résztvevők fejleszthetik konfliktuskezelési készségeiket.  Célunk, hogy megtanuljuk tudatosan és eredményesen használni a megfelelő konfliktuskezelési módszereket.

Csodát nem tudunk tenni, mert varázsütésre nem tudunk változtatni önmagunkon: mindez sok gyakorlással épülhet be a viselkedésünkbe. Az alapokat azonban le tudjuk fektetni, sok felismerésre fogunk rátalálni a délelőtt során. Ha pedig már jártas vagy a konfliktuskezelés alkalmazásában, akkor még jobban elmélyítheted az eredményes módszert.
Nyitottság, aktivitás – amit mindezért kaphat, az a fejlődés, a változás.

Szakértő vendég: Szabados Andrea ACC, Vezetői és üzleti coach
A gondolatébresztő előadást minden alkalommal interaktív beszélgetés követi. A beszélgetés célja, hogy a résztvevők a nemzetközi trendek megismerésével és a tapasztalataik kölcsönös megosztásával új megoldásokat találjanak saját helyzetük optimalizálására.

Az előadássorozatról röviden:
Létezik-e olyan módszer, melynek segítségével nem csupán fejleszthetjük saját vezetői eszköztárunkat, de egyúttal növeli a munkavállalók elégedettségét, csökkenti a munkaerő-fluktuációt, fokozza a munkavállalói elkötelezettséget és a vállalati teljesítményt, segít a stressz mérséklésében, és segít a vállalatoknak az eredmény növelésében? Ha igen, hogyan lehet ezt alkalmazni a mindennapjainkban?

A beszélgetés során arra fogunk törekedni, hogy a résztvevők az elhangzottak alapján a saját optimális megoldásukat találják meg.
A résztvevőket arra kérjük, hogy nyitottságukat és aktivitásukat feltétlenül hozzák magukkal.

További információkat az előadássorozatról az Élelmiszerklub honlapjának Délelőtt menüpontjában olvashat, melyet az alábbi linkre kattintva érhet el.
www.elelmiszerklub.hu/p/delelott.html

Jelentkezés az előadásra: az alábbi online adatlap kitöltésével lehet.

Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (9) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (10) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (2) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (110) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (50) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (37) értékesítés (15) EU (31) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (5) fiatalok (23) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszország (5) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (25) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (3) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (4) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (4) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (1) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (21) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (4) tréning (11) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (12) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum