2013. november 19.

Élelmiszerklub Délelőtt: Munka és magánélet egyensúlya – ünnepi kiadás! - 2013. december 4., szerda

MEGHÍVÓ

Vezetési leckék a jobb teljesítmény érdekében.  
Vezetőfejlesztés és szervezetfejlesztés élelmiszercégek vezetőinek
Gyakorlati módszerek, működő eszközök

4. Munka és magánélet egyensúlya – ünnepi kiadás!
2013. december 4., szerda 9-12 óra
  • Nonstop, napi 24 órában működő világban élünk. Létezik-e mégis egyensúly a munka és a magánélet között, vagy ez csak mítosz a mai korban?
  • Az ünnepek közeledtével különösen aktuális téma ez a vállalati vezetők számára. Fokozódik a stressz a cégnél az év végi teendők miatt, a család részéről is sok az elvárás, és valljuk be, mi magunk is többet vennénk részt a saját magánéletünkben. Csak hát… mi is akadályoz meg bennünket? Az idő? A túl sok teendő? A túl nagy felelősség
  • Melyek azok a fő alapelvek, amelyek segítségével már holnaptól kiegyensúlyozottabb életet teremthetek?
Minden helyzet megoldásához vezető úton az első lépés az, ha tudatosítjuk magunkban a helyzet létezését. Ezen a műhelyfoglalkozáson a résztvevők egy rövid előadásban megismerhetik a munka-magánélet egyensúllyal kapcsolatos legfrissebb nemzetközi szakirodalom modelljeit, megállapításait. Láthatunk jól működő példákat.

Ezt követően felgyűrjük az ingujjat, és olyan gyakorlati módszereket, technikákat ismerünk meg és alkalmazunk a saját helyzetünkre, amelyekkel már aznaptól kezdve nem csak a vezetők élete lesz könnyebb, hanem beosztottaik számára is kedvezőbb, kiegyensúlyozottabb légkört tudnak teremteni. Példákat láthatunk bevált és működésképtelen módszerekről. Megkeressük a legsikeresebb megoldásokat, és ötleteinkkel egymás egyensúlyának megteremtéséhez is hozzájárulunk.Célunk, hogy a résztvevők megtanulják tudatosan és eredményesen alkalmazni a munkájukat és a magánéletüket kiegyensúlyozó módszereket, és ezt beosztottjaik felé is közvetíteni tudják.

A három órás időtartam arra elég, hogy az alapokat lefektessük, sok felismerésre fogunk rátalálni a délelőtt során. A tartós és látványos eredményhez azonban utána még sok munkára lesz szükség a vezetők részéről. Épp megfelelő időszak ehhez a december!

Kiegyensúlyozottan szeretné tölteni az idei ünnepeket? Ezen a délelőttön sok eszközt kaphat hozzá. Nyitottság, aktivitás – amit mindezért kaphat, az a fejlődés, a változás.

Szakértő vendég: Szabados Andrea ACC, Vezetői és üzleti coach

A gondolatébresztő előadást minden alkalommal interaktív beszélgetés követi. A beszélgetés célja, hogy a résztvevők a nemzetközi trendek megismerésével és a tapasztalataik kölcsönös megosztásával új megoldásokat találjanak saját helyzetük optimalizálására.

Jelentkezés és további információk az előadásról az Élelmiszerklub honlapjának Délelőtt menüpontjában, melyet az alábbi linkre kattintva is elérhet.
www.elelmiszerklub.hu/p/delelott.html

Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (12) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (23) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (3) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (113) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (66) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (53) értékesítés (15) EU (34) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (5) fiatalok (26) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) gasztronómia (1) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) helyi (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszlország (1) Olaszország (9) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (28) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pazarlás (1) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (4) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (4) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (9) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Svédország (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (4) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (36) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (5) tréning (12) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (13) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum