2015. február 10.

VÁLTOZÁS! Vállalkozásfejlesztő találkozó Dániában az élelmiszer-gazdaság résztvevői számára! - 2015. április

Élelmiszerklub - Ingyenes vállalkozásfejlesztő találkozó Dániában

VÁLTOZÁS: módosult az időpont és nincs felső életkori korlát!

az Élelmiszerklub Alapítvány felhívása
************************************
VÁLLALKOZÁSFEJLESZTŐ TALÁLKOZÓ DÁNIÁBAN 
az élelmiszer-gazdaság résztvevői számára
2015. április 23-30., Slettestrand
2 fő részére Magyarországról

A nemzetközi találkozó célja a vállalkozások és a vállalkozói gondolkodás fejlesztése és megerősítése; a partnerszervezetek közötti kapcsolatépítés, új közös programok elindítása.
(A találkozó a fiatal vállalkozókról szól, nem kifejezetten az élelmiszer-gazdaságra vonatkozóan.)

A találkozó főbb témái:
* Entrepreneurship and young people
* Good partnership in promoting entrepreneurship among young people
* Best practices in promoting entrepreneurship among young people
* Inspiration from local stakeholders
* Planning new future projects together

A résztvevő 20 ország: Dánia, Magyarország, Egyesült Királyság, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Görögország, Lengyelország, Törökország, Románia, Jordánia, Szerbia, Ukrajna, Örményország, Bulgária, Egyiptom, Tunézia, Marokkó, Moldova, Macedónia
Összesen 23 szervezet 46 fő résztvevővel.
A képzés nyelve angol.

A részvétel ingyenes: a találkozó az Európai Uniónak az Erasmus+ Youth programja keretében valósul meg. A szállás és étkezés ingyenes. Az utazási költséget a dán szervezet utólag megtéríti 275 Euro összegig.
Regisztrációs díj: 10 ezer Ft (Budapest)

A részvétel további feltételei: 
  • Beszámoló írása a tapasztaltakról a hazaérkezés után. 
  • Életkor: 20 év felett 
  • Legalább haladó aktív angol nyelvtudás
  • Vállalkozói tapasztalat
  • Tevékenység az élelmiszer-gazdaságban
A jelentkezők közül kiválasztáskor előnyben részesítjük, aki:
- jelenleg nem tanul közintézményben,
- a találkozó során szerzett ismereteket a környezetében élő fiataloknak továbbadja.

A találkozó időpontja: 2015. április 23-30.
A találkozó helyszíne: Slettestrand, Dánia

Jelentkezés a néhány sorral lejjebb található online adatlap kitöltésével.
Jelentkezési határidő: 2015. február 20. 
További információk kérése emailben: sarkozy@elelmiszerklub.hu 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (5) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (10) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (2) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (106) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (46) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (33) értékesítés (15) EU (27) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (4) fiatalok (19) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszország (4) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (21) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (3) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (2) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (4) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (1) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (18) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (3) tréning (10) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (11) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum