2015. március 1.

KEDD ESTIG március 3-ig várjuk a jelentkezéseket - ÚJ KÉPZÉS - Élelmiszer-kisvállalkozás indító tréning fiataloknak Szlovákiában 2015 tavaszán

Élelmiszervállalkozás-indító tréning fiataloknak Szlovákiában

ÚJ KÉPZÉS
Az Élelmiszerklub Alapítvány felhívása
************************************
VÁLLALKOZÁSINDÍTÓ TRÉNING SZLOVÁKIÁBAN 
az élelmiszer-gazdaság fiatal résztvevői számára
2015. április 30. - május 5., Kosice
2 fő részére Magyarországról

A nemzetközi képzés célja a résztvevőket segíteni saját vállalkozásaik elindításában. Az üzleti ötlet kifejlesztésétől  új vállalkozási technikák és módszerek elsajátításán keresztül az üzleti terv elkészítéséig nyújt aktív támogatást a program.
(A tréning a fiatal vállalkozóknak szól, nem kifejezetten az élelmiszer-gazdaságra vonatkozóan.)

START UP YOUR CAREER is a 6-day long training course with the aim to motivate youngsters eager to do their own business and help them energize their start up.

A résztvevő 12 ország: Szlovákia, Magyarország, Franciaország, Olaszország, Egyesült Királyság, Spanyolország, Portugália, Észtország, Románia, Horvátország, Bulgária, Ukrajna
Összesen 28 fővel.
A képzés nyelve angol.

A tréning az Európai Uniónak az Erasmus+ Youth programja keretében valósul meg.
A szállás és étkezés ingyenes.
Az utazási költséget a szlovák szervezet utólag megtéríti 180 Euro összegig.
Regisztrációs díj: 10 ezer Ft (Budapest)
Részvételi díj: 30 Euro (Kosice)

A részvétel további feltételei: 
  • Beszámoló írása a tapasztaltakról a hazaérkezés után. 
  • Életkor: 20-35 év 
  • Legalább haladó aktív angol nyelvtudás
  • Vállalkozói tapasztalat
  • Tevékenység az élelmiszer-gazdaságban
A jelentkezők közül kiválasztáskor előnyben részesítjük, aki:
- jelenleg nem tanul közintézményben,
- a találkozó során szerzett ismereteket a környezetében élő fiataloknak továbbadja.

A tréning időpontja: 2015. április 30. - május 5.
A tréning helyszíne: Kosice, Szlovákia

Jelentkezés a néhány sorral lentebb található online adatlap kitöltésével.
Jelentkezési határidő: 2015. március 3., kedd 
További információk kérése emailben: sarkozy@elelmiszerklub.hu 


Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (11) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (14) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (3) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (112) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (56) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (43) értékesítés (15) EU (33) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (5) fiatalok (25) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) gasztronómia (1) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) helyi (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszország (5) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (27) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (3) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (4) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (8) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Svédország (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (2) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (27) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (4) tréning (11) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (12) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum