2015. március 9.

ÚJ - Fenntarthatósági és ökológiai tréning élelmiszer-termelőknek Törökországban, 2015. májusban

INGYENES: Fenntarthatósági és ökológiai tréning élelmiszer-termelőknek és -feldolgozóknak 2015. május 22-29., Törökország

ÚJ TRÉNING
Az Élelmiszerklub Alapítvány felhívása
************************************************
FENNTARTHATÓSÁGI ÉS ÖKOLÓGIAI TRÉNING TÖRÖKORSZÁGBAN
élelmiszer-termelőknek és élelmiszer-feldolgozóknak - életkori megkötés nélkül
(vagy akik tervezik, hogy élelmiszer-vállalkozást indítanak)
2015. május 22-29., Kayseri, Törökország
3 fő részére Magyarországról

A tréning célja a fenntartható és ökológiai életmód megismerése és megértése, a környezetbarát tevékenységek lehetőségeinek és korlátainak feltárása, a megvalósítás során szerzett tapasztalatok megosztása (nem csak az élelmiszer-gazdaságra vonatkozóan).

A résztvevő országok: Törökország, Magyarország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Románia, Macedónia, Jordánia. Összesen 8 x 3 = 24 fő.
A képzés nyelve angol.

“Sustainable and Ecological Life in Europe”
Organic farming, free range, freeconomy, permaculture, eco-life, eco-building, eco-village, nature:
mostly, we will use outdoor activities. We will be farming, scouting, doing recyling activites, eco-building, cooking, etc. All the exchange will be done through the methods of non-formal education. The activities will be for example brain storming, plenary discussions, simulations, role plays, team building, energizers, ice breakers and many others.

A részvétel ingyenes: a tréning az Erasmus+ Youth program keretében valósul meg. A tréning, a szállás és étkezés ingyenes. Az utazási költséget a török szervezet utólag megtéríti 360 Euro összegig.
Regisztrációs díj: 10 ezer Ft (Budapest)

A részvétel további feltételei: 
  • Beszámoló írása a tapasztaltakról a hazaérkezés után. 
  • Életkor: +18 év, felső korhatár nincs 
A jelentkezők közül kiválasztáskor előnyben részesítjük, aki:
- jelenleg nem tanul közintézményben,
- van kapcsolódása az élelmiszer-gazdasághoz,
- a tréning során szerzett ismereteket a környezetében élőknek továbbadja.

A tréning időpontja: 2015. május 22-29.
A tréning helyszíne: Kayseri, Törökország

Jelentkezés az alábbi online adatlap kitöltésével.
Jelentkezési határidő: 2015. március 20., péntek
További információk: sarkozy@elelmiszerklub.hu



Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (9) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (10) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (2) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (110) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (50) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (37) értékesítés (15) EU (31) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (5) fiatalok (23) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszország (5) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (25) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (3) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (4) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (4) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (1) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (21) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (4) tréning (11) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (12) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum