2015. július 29.

FM előadás - Hogyan működik a rövid ellátási lánc Magyarországon, 2015. július 27.

Földművelésügyi Minisztérium előadás ANYAGA
Hogyan működik a rövid ellátási lánc Magyarországon? 
Előadó: Kujáni Katalin Szakreferens

Országos szakmai konferencia 
2015. július 27., Budapest 
Élelmiszerklub Alapítvány



Az előadás elhangzott az alábbi rendezvényen:
Kistermelői élelmiszerek útja a fogyasztókhoz. 
Hogyan működik a rövid ellátási lánc? 
Országos nyári szakmai konferencia 
2015. július 27., Budapest 

Szervező: Élelmiszerklub Alapítvány

„A projekt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Elnökségének javaslata alapján, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló intézkedések Irányító Hatóságának jóváhagyásával készült."


ME AVFÁ előadás - Tájékoztató a Vidékfejlesztési Program jelenlegi állásáról, 2015. július 27.

Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság előadás ANYAGA
Tájékoztató a Vidékfejlesztési Program jelenlegi állásáról, a várható ütemtervről
Előadó: Dr. Loncsár Krisztina Fejlesztéspolitikai tanácsadó

Országos szakmai konferencia
2015. július 27., Budapest
Élelmiszerklub Alapítvány



Az előadás elhangzott az alábbi rendezvényen:
Kistermelői élelmiszerek útja a fogyasztókhoz. 
Hogyan működik a rövid ellátási lánc? 
Országos nyári szakmai konferencia 
2015. július 27., Budapest 

Szervező: Élelmiszerklub Alapítvány

„A projekt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Elnökségének javaslata alapján, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló intézkedések Irányító Hatóságának jóváhagyásával készült."


NÉBIH előadás - A piacokon történő árusításra vonatkozó jogszabályi előírások, 2015. július 27.

NÉBIH előadás ANYAGA
A piacokon történő árusításra vonatkozó jogszabályi előírások. 
Élelmiszer-értékesítés feltételei a helyi termelői piacon 
Előadó: Dr. Dóczy Katalin Osztályvezető

Országos szakmai konferencia 
2015. július 27., Budapest 
Élelmiszerklub Alapítvány



Az előadás elhangzott az alábbi rendezvényen:
Kistermelői élelmiszerek útja a fogyasztókhoz. 
Hogyan működik a rövid ellátási lánc? 
Országos nyári szakmai konferencia 
2015. július 27., Budapest 

Szervező: Élelmiszerklub Alapítvány

„A projekt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Elnökségének javaslata alapján, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló intézkedések Irányító Hatóságának jóváhagyásával készült."



Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (9) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (10) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (2) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (110) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (50) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (37) értékesítés (15) EU (31) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (5) fiatalok (23) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszország (5) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (25) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (3) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (4) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (4) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (1) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (21) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (4) tréning (11) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (12) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum