2015. szeptember 9.

ÚJ - TRÉNING: Élelmiszer-kistermelők fenntartható vállalkozásainak fejlesztése támogató helyi közösségek kialakításával - 2015. október 12-20., Szlovénia

EK - Élelmiszer-kistermelők fenntartható vállalkozásainak fejlesztése

ÚJ!
Az Élelmiszerklub Alapítvány felhívása
*********************************
ÉLELMISZER-KISTERMELŐK FENNTARTHATÓ VÁLLALKOZÁSAINAK FEJLESZTÉSE TÁMOGATÓ HELYI KÖZÖSSÉGEK KIALAKÍTÁSÁVAL 
Tréning Szlovéniában 
"12 Steps of Transition"
Erasmus+ Training Course
2015. október 12-20., Kostanjevica na Krki, Szlovénia
2 fő részére Magyarországról - életkori megkötés nélkül!


"12 steps of Transition" training course will focus on Transition Town models which inspire
individuals and groups throughout Europe to become active agents of sustainable development by
reducing energy usage and producing locally.
We will use examples from different contexts, both rural and urban, to motivate the processes of self-organisation, self-management, mutual action and sustainable enterpreneurship.
Participants will get a chance to exchange and share cutting edge techniques and strategies that are being developed and designed to built resilient communities, while minimizing the impact of "peak oil" and climate change.
The training course also aims to expand the network of cooperation between self-management alternative projects, resilient neighbourhoods and cities throughout Europe.

Kostanjevica na Krki is a historical town situated on the eastern part of Slovenia. It is Slovenia’s smallest and one of the oldest towns lying on an island in a bend of the Krka river, it is surrounded by hills, forests and vineyards.

A résztvevő országok: Szlovénia, Magyarország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Görögország, Németország, Nagy-Britannia
Összesen 8 x 3 = 24 fő résztvevő
A tréning nyelve angol.

A részvétel ingyenes: a tréning az Erasmus+ program keretében valósul meg. A részvétel, a szállás és étkezés ingyenes. Az utazási költséget a szlovén szervezet utólag megtéríti 180 Euro összegig.
Regisztrációs díj: 20 ezer Ft (Budapest), melyet kiválasztás esetén a vonatjegy megvásárlása előtt kell kifizetni az alapítványnak.

A részvétel további feltételei: 
  • Beszámoló írása a tapasztaltakról a hazaérkezés után. 
  • Életkori megkötés nincs
  • Legalább középhaladó szintű angol nyelvtudás
  • Intenzív angol tanulás a kiutazásig
A jelentkezők közül kiválasztáskor előnyben részesítjük, aki:
- jelenleg nem tanul közintézményben,
- van kapcsolódása az élelmiszer-gazdasághoz,
- a tréning során szerzett ismereteket a környezetében élőknek továbbadja.

A tréning időpontja: 2015. október 12-20.
A tréning helyszíne: Kostanjevica na Krki, Szlovénia

Jelentkezés az alábbi online adatlap kitöltésével.
Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 21., hétfő
További információk: sarkozy@elelmiszerklub.hu


Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (12) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (23) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (3) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (113) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (66) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (53) értékesítés (15) EU (34) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (5) fiatalok (26) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) gasztronómia (1) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) helyi (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszlország (1) Olaszország (9) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (28) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pazarlás (1) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (4) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (4) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (9) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Svédország (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (4) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (36) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (5) tréning (12) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (13) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum