2016. szeptember 1.

Time to Harvest ifjúsági találkozó Törökországban, 2016. október 21-29.


Az Élelmiszerklub Alapítvány felhívása

MILYEN A SZÜRET 12 MILLIÓ OLÍVAFA VIDÉKÉN? 
HOGYAN TÖRTÉNIK AZ OLÍVABOGYÓ BEGYŰJTÉSE, FELDOLGOZÁSA, FELHASZNÁLÁSA, AZ OLÍVAOLAJ FOGYASZTÁSA ÉS ÚJ OLÍVAFÁK ÜLTETÉSE? 

TIME TO HARVEST!
Ingyenes ifjúsági találkozó - 8 ország részvételével
2016. október 21-29., Akhisar, Törökország
5 fő részére Magyarországról 
Az angolnyelv-tudás nem elvárás (1 fő kivételével)

THE PROJECT
The host group enthusiasts to agriculture and agricultural practices especially to the olive as well as the collection of olives that are young people who have ability to cookery, processing olive, planting of new olive trees and at the same time they will lead to the group while cooking with olives during the workshops and the group will teach to participants coming from foreign countries, how to make dishes with olive oil pratically as voluntary trainer.

It also will provide information about the benefits of olives and olive oil's to healthy living. The big group who coming from different European countries  will exhibit on of the most beautiful example to produce something and to live together by the project, Time to Harvest.

Besides, these young people who collect olives and plant new olive saplings by joint action with local professional workers during harvest time, will give a message to public opinion that could be overcome for all existinng challenges by joint action.

A résztvevő országok: Törökország, Magyarország, Olaszország, Lengyelország, Horvátország, Litvánia, Románia, Bulgária
Összesen 8 x 5 = 40 fő résztvevő
Az ifjúsági találkozó nyelve angol.

A részvétel ingyenes: az ifjúsági találkozó az EU Erasmus+ program keretében valósul meg. A részvétel, a szállás és étkezés ingyenes. Az utazási költséget a török szervezet utólag megtéríti 170 Euro összegig.
Regisztrációs díj van: 20 ezer Ft (Budapest), melyet kiválasztás esetén a repülőjegy megvásárlása előtt kell átutalni az alapítványnak.

A részvétel további feltételei: 
  • Beszámoló írása a tapasztaltakról a hazaérkezés után. 
  • 20-30 éves életkor 4 főnél, 
  • Életkori megkötés nélkül 1 fő.
  • 1 főnél haladó szintű angolnyelv-tudás.
  • Utazás előtt az ingyenes Európai Egészségbiztosítási Kártya kiváltása. 
  • Az utazás időtartamára utasbiztosítás vásárlása. 
A jelentkezők közül kiválasztáskor előnyben részesítjük, aki:
- jelenleg nem tanul közintézményben,
- van kapcsolódása az élelmiszer-gazdasághoz,
- az ifjúsági találkozó során szerzett ismereteket a környezetében élőknek továbbadja.

Az ifjúsági találkozó időpontja: 2016. október 21-29.
A találkozó helyszíne: Akhisar, Törökország

Jelentkezés az alábbi online adatlap kitöltésével.
Jelentkezési határidő: 2016. július 26., kedd este meghosszabbítva: 4 MAGYAR FIATALT VÁRUNK. A jelentkezéseket lezártuk 2016. szeptember 6. éjjel
További információk: sarkozy@elelmiszerklub.hu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (2) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (10) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (2) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (105) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (43) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (31) értékesítés (15) EU (25) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (2) fenntarthatóság (3) fiatalok (18) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (1) hagyomány (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (2) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (18) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszország (4) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (2) pályázat (19) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (3) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (2) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (2) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (1) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (17) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (3) tréning (9) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (10) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10)

Élelmiszerklub Blog Archívum