2016. október 19.

új: One Step Ahead tréning Nagy-Britanniában, 2016. december 2-9.


új
Az Élelmiszerklub Alapítvány felhívása

HOGYAN CSINÁLJÁK NAGY-BRITANNIÁBAN? 
TANULJUK MEG TŐLÜK: MIKÉNT TERVEZZÜNK, SZERVEZZÜNK, 
FEJLESSZÜNK ÉS  VEZESSÜNK NEMZETKÖZI PROGRAMOKAT?  

ONE STEP AHEAD  

Training Course in The United Kingdom
Tréning - 10 ország részvételével
2016. december 2-9., London és Cumbria, Nagy-Britannia
2 fő részére Magyarországról 
életkori megkötés nélkül

THE PROGRAM
The aim of the project is to train and develop staff and learners and volunteers in organisations on how to organize, lead and manage successful international projects. Participants on the course will be more confident about planning and preparing projects, implementing activities, leading groups, and reaching higher standards of professionalism.

Activities:
This is a practical, hands-on course. Activities will include team building, interactive discussions, outdoor education, team challenges and intercultural evenings. We will share experience of the unpredictable variety of problems which can occur on international projects, and how these problems can be anticipated, prevented or resolved. Participants will have the chance to take a leadership role in a real life challenge at the end of the week. There will be Youthpass review and reflection sessions every day and plenty of time for informal discussions and thinking about future partnership projects.

The course will be split between London and Cumbria (the English Lake District), allowing participants to get a variety of different experiences in urban and rural settings.

A résztvevő országok: Nagy-Britannia, Magyarország, Spanyolország, Portugália, Görögország, Csehország, Macedónia, Törökország, Grúzia, Örményország
Összesen 10 x 2 = 20 fő résztvevő
A tréning nyelve angol.

Részvételi díj van: 150 Euro, melyet a brit szervezetnek kell átutalni a repülőjegy megvásárlása előtt. A tréning az EU Erasmus+ program keretében valósul meg. A szállás és étkezés ingyenes. Az utazási költséget a brit szervezet utólag megtéríti 275 Euro összegig.
Regisztrációs díj van: 20 ezer Ft (Budapest), melyet kiválasztás esetén a repülőjegy megvásárlása előtt kell átutalni az alapítványnak.

A részvétel további feltételei: 
  • Beszámoló írása a tapasztaltakról a hazaérkezés után. 
  • Legalább középhaladó szintű angol nyelvtudás.
  • Intenzív egyéni angol tanulás a kiutazásig. 
  • Utazás előtt az ingyenes Európai Egészségbiztosítási Kártya kiváltása. 
  • Az utazás időtartamára utasbiztosítás vásárlása. 
A jelentkezők közül kiválasztáskor előnyben részesítjük, aki:
- már részt vett az Élelmiszerklub által szervezett Erasmus+ programban külföldön,
- szívesen szervez 2017-ben az Élelmiszerklubbal együtt Erasmus+ programot Magyarországon,
- jelenleg nem tanul közintézményben,
- van kapcsolódása az élelmiszer-gazdasághoz,
- a tréningen szerzett ismereteket a környezetében élőknek továbbadja.

A tréning időpontja: 2016. december 2-9.
A tréning helyszíne: London és Cumbria, Nagy-Britannia

Jelentkezés az alábbi online adatlap kitöltésével.
Jelentkezési határidő: 2016. október 31., hétfő este 
További információkért kérjük, írjon emailt: sarkozy@elelmiszerklub.hu



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (2) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (10) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (2) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (105) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (43) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (31) értékesítés (15) EU (25) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (2) fenntarthatóság (3) fiatalok (18) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (1) hagyomány (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (2) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (18) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszország (4) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (2) pályázat (19) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (3) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (2) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (2) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (1) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (17) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (3) tréning (9) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (10) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10)

Élelmiszerklub Blog Archívum