2016. november 16.

Erasmus+ tervezet: Ifjúság, Mezőgazdaság és Vállalkozás 2017

Előzetes igényfelmérésúj Erasmus+ 2017. évi ifjúsági programon dolgozik az Élelmiszerklub Alapítvány egy horvát  szervezettel. A téma fiatalok mezőgazdasági vállalkozóvá válásának támogatása. További résztvevő országok Olaszország és Románia. A jó hír, hogy angol tudás nem lesz majd feltétele a részvételnek, tolmácsolást fogunk biztosítani. 

A fiatal, innovatív agrárszektor lehetőségeinek jobb kihasználása, fejlesztése és előremozdítása az összes EU-s ország közös érdeke.

Jelenleg egy projektjavaslat előkészítése van folyamatban, a téma Horvátország, Olaszország, Magyarország és Románia stratégiai szövetsége. Cél, hogy a fiatal gazdák és azok, akik gazdává szeretnének válni tudást és tapasztalatot cserélhessenek.

Az oktatási rendszerhez és a fiatalok igényeihez igazított projekt a következő lehetőségeket kínálja: workshopok, online tanulás (e-learning), utazás és tapasztalatcsere Horvátországban, Olaszországban, Magyarországon és Romániában 14 hónapon keresztül (2017/09/01-2018/10/31). A felmerülő költségeket az Erasmus + program állja.

A célcsoportot olyan motivált fiatalok alkotják (18-30 éves kor között), akik mezőgazdasági termelővé szeretnének válni, tanulmányi háttértől függetlenül.

A következő kérdőívvel azt szeretnénk felmérni, hogy mekkora érdeklődésre számíthatunk a projektben való részvétellel kapcsolatban.

A kérdőívben megadott összes információt szigorúan bizalmasan kezeljük és kizárólag adatelemzési célokra használjuk fel.

A felmérés egyszerű, 9 rövid kérdést tartalmaz.
Előre is köszönjük a kitöltésre szánt idejét!


Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (11) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (14) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (3) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (112) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (56) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (43) értékesítés (15) EU (33) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (5) fiatalok (25) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) gasztronómia (1) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) helyi (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszország (5) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (27) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (3) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (4) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (8) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Svédország (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (2) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (27) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (4) tréning (11) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (12) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum