2017. március 25.

Egészséges életmód ifjúsági találkozó Madridban, 2017. május 21-27.

EK E+ YE Egeszseges eletmod Madrid

Az Élelmiszerklub Alapítvány felhívása

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD 
IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓ MADRIDBAN
7 ország részvételével
2017. május 21-27., Spanyolország
5+1 fő részére Magyarországról 

THE PROGRAM
The place of the youth exchange is the city of Madrid, capital of Spain. And will have a total of 6 major activities that will be shared by days. These activities are fully creative, where sport and healthy lifestyle are the protagonists of each as a means to break down social barriers with other countries, understand their language and socialize.

Most of the activities will be realized outdoors, in open spaces like the Parque del Retiro, Casa de Campo or the city centre. During these activities, participants not only will work in groups, they will also have to involve to the local citizens.

A magyar csoportnak négy országspecifikus feladatot kell teljesítenie a találkozó során.
1. Magyar ebéd készítése egyik délben minden résztvevő számára - egy óra alatt.
2. Magyar kulturális program szervezése egyik este minden résztvevő számára - fél órás időtartamban.
3. "Meet Our Healthy Diet" címmel egészséges magyar élelmiszerek és fogyasztásuk bemutatása - egy óra alatt.
4. "Be Your Own Nutritionist" címmel beszélgetés az egészséges táplálkozásról - egy órában.

A résztvevő országok: Spanyolország, Magyarország, Olaszország, Portugália, Szlovákia,  Románia, Macedónia.
Összesen 7 x 6 = 42 fő résztvevő.
Az ifjúsági találkozó nyelve angol.

A részvétel ingyenes: az ifjúsági találkozó az EU Erasmus+ programja keretében valósul meg. A részvétel, a szállás és étkezés ingyenes. Az utazási költséget a spanyol szervezet utólag megtéríti 170 Euro összegig.
Regisztrációs díj van: 25 ezer Ft (Budapest), melyet kiválasztás esetén a repülőjegy megvásárlása előtt kell átutalni az alapítványnak. Az Élelmiszerklub Alapítvány önkénteseinek vagy közvetlen hozzátartozóiknak nem kell regisztrációs díjat fizetniük.

A részvétel további feltételei: 
  • Beszámoló írása a tapasztaltakról a hazaérkezés után. 
  • Életkori megkötés: 5 főnél 20-30 év - 1 főnél korhatár nélkül (aki a csoportvezető lesz).
  • Legalább társalgási szintű angol nyelvtudás az 5 főnél - legalább haladó szint az 1 fő csoportvezetőnél.
  • Intenzív egyéni online angol tanulás a kiutazásig. 
  • Utazás előtt az ingyenes Európai Egészségbiztosítási Kártya kiváltása. 
  • Az utazás időtartamára utasbiztosítás vásárlása. 
A jelentkezők közül kiválasztáskor előnyben részesítjük, aki:
- az Élelmiszerklub aktív önkéntese vagy közvetlen hozzátartozója,
- jelenleg nem tanul közintézményben,
- van kapcsolódása az élelmiszer-gazdasághoz,
- az ifjúsági találkozón szerzett ismereteket a környezetében élőknek továbbadja.

Az ifjúsági találkozó időpontja: 2017. május 21-27.
Az ifjúsági találkozó helyszíne: Madrid, Spanyolország

Jelentkezés az alábbi online adatlap kitöltésével.
Jelentkezési határidő: 2017. április 3., hétfő este 
További információk: sarkozy@elelmiszerklub.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (11) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (14) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (3) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (112) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (56) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (43) értékesítés (15) EU (33) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (5) fiatalok (25) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) gasztronómia (1) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) helyi (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszország (5) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (27) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (3) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (4) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (8) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Svédország (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (2) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (27) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (4) tréning (11) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (12) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum