2017. április 14.

Culinary Traditions ifjúsági találkozó Romániában, 2017. augusztus 20-30.

EK E+ YE Culinary Traditions, Romania

Az Élelmiszerklub Alapítvány új felhívása

CULINARY TRADITIONS: SHARE CULTURE  
Ifjúsági Találkozó Romániában
6 ország részvételével
2017. augusztus 20-30., Sinaia, Románia
5+1 fő részére Magyarországról 

THE PROGRAM
We invite you on a journey where you will DISCOVER how you and others learn and grow, DARE to take a next step in your life and DIVE IN your personal growth. Come and join us in creating new dimensions of learning, education and development for yourself and for others.
"Education is the most powerful weapon that you can use to change the world." [Nelson Mandela]

The aim of the ”CULINARY TRADITIONS: SHARE CULTURE” project is to promote intercultural dialogue, intercultural awareness and solidarity through non-formal activities dealing with food, culinary traditions and healthy nutrition. Bringing together these youth, helping them to learn and live together, share rooms and meals, will be an ideal and natural settings for intercultural learning to take place.

The participants involved in this project will be introduced into the culture and tradition of different European countries exploring cultures and traditions through food and traditional meals, to get to know better other EU countries traditions involved in the project and explore differences in behaviours, traditions, cultures and norms.

A résztvevő országok: Románia, Magyarország, Olaszország, Lengyelország, Horvátország, Törökország
Összesen 6 x 6 = 36 fő résztvevő.
Az ifjúsági találkozó nyelve az angol.

A részvétel ingyenes: az ifjúsági találkozó az EU Erasmus+ programja keretében valósul meg. A részvétel, a szállás és étkezés ingyenes. Az utazási költséget a román szervezet utólag megtéríti 170 Euro összegig.
Regisztrációs díj van: 25 ezer Ft (Budapest), melyet kiválasztás esetén a repülőjegy/vonatjegy/buszjegy megvásárlása előtt kell átutalni az alapítványnak. Az Élelmiszerklub Alapítvány önkénteseinek vagy közvetlen hozzátartozóiknak nem kell regisztrációs díjat fizetniük.

A részvétel további feltételei: 
  • Beszámoló írása a tapasztaltakról a hazaérkezés után. 
  • Életkori megkötés: 5 főnél 18-25 év - 1 főnél korhatár nélkül (aki a csoportvezető lesz). 
  • A csoportvezetőnek egy előkészítő látogatáson kell részt vennie ugyanott 2017. június 6-9. között. Annak a teljes költségét is fizeti a program. 
  • Legalább társalgási szintű angol nyelvtudás az 5 főnél - legalább haladó szint az 1 fő csoportvezetőnél.
  • Intenzív egyéni online angol tanulás a kiutazásig. 
  • Utazás előtt az ingyenes Európai Egészségbiztosítási Kártya kiváltása. 
  • Az utazás időtartamára utasbiztosítás vásárlása. 
A jelentkezők közül kiválasztáskor előnyben részesítjük, aki:
- az Élelmiszerklub aktív önkéntese vagy közvetlen hozzátartozója,
- még nem vett részt Erasmus+ programban európai országban,
- jelenleg nem tanul közintézményben,
- van kapcsolódása az élelmiszer-gazdasághoz,
- az ifjúsági találkozón szerzett ismereteket a környezetében élőknek továbbadja.

Az ifjúsági találkozó időpontja: 2017. augusztus 20-30.
Az ifjúsági találkozó helyszíne: Sinaia, Románia

Jelentkezés az alábbi online adatlap kitöltésével.
Jelentkezési határidő: 2017. április 24., hétfő este 
További információk: sarkozy@elelmiszerklub.hu

Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (9) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (10) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (2) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (110) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (50) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (37) értékesítés (15) EU (31) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (5) fiatalok (23) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszország (5) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (25) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (3) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (4) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (4) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (1) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (21) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (4) tréning (11) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (12) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum