2018. április 11.

Sajtkészítés kistermelőknek - tréning Macedóniában, 2018. április 30. - május 5.


MEGHÍVÓ
Az Élelmiszerklub Alapítvány felhívása

IFCHEESE  
Sajtkészítés kistermelőknek. 
Tréning Macedóniában. 
5 ország részvételével.  
2018. április 30. - május 5., Tetovo, Macedónia. 
6 fő részére Magyarországról. 

THE PROGRAMME
Study visits in ---
  • Two traditional cheese plants, 
  • One organic certified goat farm. 
Learning the production of ---
  • Beaten cheese, 
  • Mozzarella,
  • Hard type cheese, 
  • White goat cheese with oregano.
Workshops about using ---
  • Aromatic herbs and spices in cheese production.
A résztvevő országok: Macedónia, Magyarország, Törökország, Görögország, Ciprus.
Összesen 5 x 6 = 30 fő résztvevő.
A tréning nyelve az angol.

A tréning az EU Erasmus+ programja keretében valósul meg.
A részvétel, a szállás és utazás ingyenes. Az utazás minibusszal történik.
Az étkezés 2 fő fiatal, 18-31 éves női résztvevőnek ingyenes. A többiknek fizetős.
Regisztrációs díj nincs.

A részvétel további feltételei:
  • Beszámoló írása a tapasztaltakról a hazaérkezés után. A beszámolónak az alábbit kell tartalmaznia: az utazásról szöveges+képes leírás (egyénileg megírva) és az egyes sajtok készítéséről szöveges+képes+videós leírás (ezeket a csoport együtt megírhatja, elkészítheti). 
  • Életkori megkötések: 2 fő fiatal, 31 év alatti nő + 4 fő életkori megkötés nélkül.
    Az alsó korhatár betöltött 18 év. 
  • Legalább középhaladó szintű angol nyelvtudás - 2 főnél.
  • Intenzív egyéni online angol tanulás a kiutazásig. 
  • Utazás előtt az ingyenes Európai Egészségbiztosítási Kártya kiváltása. 
  • Az utazás időtartamára utasbiztosítás vásárlása indulása előtt. 
A jelentkezők közül kiválasztáskor előnyben részesítjük, aki:
- őstermelői igazolvánnyal rendelkezik,
- kistermelői igazolvánnyal rendelkezik,
- már készít és értékesít kistermelői sajtokat,
- még nem vett részt Erasmus+ programban európai országban,
- jelenleg nem tanul közintézményben.

A tréning időpontja: 2018. április 30. - május 5.
A tréning helyszíne: Tetovo, Macedónia

Jelentkezés az alábbi online adatlap kitöltésével.
Jelentkezési határidő: 2018. április 16., hétfő este. 

További információ: sarkozy[kukac]elelmiszerklub.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (12) 2018 (6) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (28) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (3) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (116) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (76) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (63) értékesítés (15) EU (37) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (5) fiatalok (28) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) gasztronómia (2) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) helyi (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (4) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (22) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) Macedónia (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (8) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) Németország (1) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszlország (1) Olaszország (9) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (31) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pazarlás (1) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (7) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (4) rövid ellátási lánc (3) sajt (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (9) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Svédország (3) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (5) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (43) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (6) tréning (14) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (13) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum