Erasmus+

Az Erasmus+ tréningekre és ifjúsági találkozókra kiküldött magyar résztvevőkről néhány visszajelzés a programszervező országokból olvasható alább
  • "The Hungarian group was definitely a very committed, participative and fun group to host! They were always responsible, active and understanding in cooperating with the organization. I could always count on them to help whenever necessary. They also shared priceless knowledge and made the experience that more rich for the rest of the group." 
  • "All people from Hungary were really nice, motivated, good people. We all really like them all. Thank you for sending them to us."
  • "Thank you very much for sending us such aspiring participants"
  • "Concerning the Hungarian group, I have to say we are very happy about their participation and involvement."
  • "My expressicon was good from participants also your group was verry good.
  • They did their staff well"
  • "Regarding the Hungarian Team I only have good words to say, very participative, always on time, patient, open minded...!" 
  • "Participants from Hungary, they were really good, participated and contributed to all activities."
  • "Your participants integrated very fast and got very well with other participants."
  • "Thank you for sending us such great, clever and prosperous participants."

Az Élelmiszerklub Közhasznú Alapítvány 2015 óta az alábbi Erasmus+ tréningekre és ifjúsági találkozókra küldött magyar résztvevőket. 




RE|THINKING FOOD WASTE:
STRATEGIES TO LESSEN FOOD WASTE IN EUROPE

Gondoljuk újra az élelmiszer-pazarlást.

Ifjúsági találkozó az Azori-szigeteken.
5 ország részvételével
2017. november 13-22., Angra do Heroísmo, Azori-szigetek (Portugália)
4+1 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu/gondoljuk-ujra-az-elelmiszer-pazarlast




ECOLOGICAL AND LOCAL FOOD FOR THOUGHT

Bio és helyi élelmiszerek
Ifjúsági találkozó Svédországban
6 ország részvételével
2017. október 15-22., Örkelljunga, Svédország
5+1 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu/bio-es-helyi-elelmiszerek-ifjusagi




CULINARY DIPLOMACY. 
BREAKING BREAD TO WIN HEARTS AND PEACE

Kulináris diplomácia

Ifjúsági találkozó Szlovákiában
10 ország részvételével
2017. szeptember 3-11., Eperjes (Prešov), Szlovákia
4+1 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu/kulinaris-diplomacia-ifjusagi-talalkozo

Beszámolók a szlovák ifjúsági találkozóról ITT és ITT




SHARE CULTURE

Étkezési hagyományaink   
Ifjúsági Találkozó Romániában
6 ország részvételével
2017. augusztus 20-30., Sinaia, Románia
5+1 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu/etkezesi-hagyomanyaink-ifjusagi




PROMOTING YOUTH ENTREPRENEURSHIP:
SET UP A BUSINESS.


Indítsd el a vállalkozásodat!
Tréning Törökországban
7 ország részvételével
2017. augusztus 5-13., Ankara - Törökország
3 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu/inditsd-el-vallalkozasodat-trening

Beszámoló a török tréningről ITT




THINK GLOBAL, ACT LOCAL.

Fenntarthatóság a környezetünkben.

Ifjúsági találkozó Olaszországban.
7 ország részvételével.
2017. július 21-30., Val di Sole - Olaszország
4+1 fő részére Magyarországról.
www.elelmiszerklub.hu/fenntarthatosag-kornyezetunkben

Beszámolók az olasz ifjúsági találkozóról ITT és ITT és ITT és ITT és ITT




EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD
IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓ MADRIDBAN


7 ország részvételével
2017. május 21-27., Spanyolország
5+1 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu/egeszseges-eletmod-ifjusagi-talalkozo

Beszámolók a spanyol ifjúsági találkozóról ITT és ITT és ITT és ITT és ITT




SUSTAINABILITY AMBASSADORS
TRAINING COURSE IN SPAIN


11 ország részvételével
2017. április 3-8., Oviedo (Asturias), Spanyolország
2 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu/fenntarthatosagi-trening




ONE STEP AHEAD

Tréning vezetőknek - 10 ország részvételével
2016. december 2-9., Egyesült Királyság
2 fő részére Magyarországról




Agri (European) Culture 4 All

Ifjúsági találkozó - 6 ország részvételével
2016. november 7-13., Tarouca, Portugália
5 fő részére Magyarországról




Entrepreneurial Knowledgebase in Serbia

Ifjúsági találkozó - 9 ország részvételével
2016. október 19-27., Mali Iđoš (Kishegyes), Szerbia
5 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu/vallalkozni-tanito-ifjusagi-talalkozo

Beszámolók a szerbiai ifjúsági találkozóról ITT és ITT és ITT




Food Revolution Walnuts in France 
Erasmus+ Youth Exchange
Ifjúsági találkozó - 5 ország részvételével
2016. október 4-13., Saint Marcellin, Franciaország
5 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu//uj-food-revolution-ifjusagi-talalkozo

Beszámoló a franciaországi ifjúsági találkozóról ITT




Time to Harvest 
Erasmus+ Youth Exchange
Ifjúsági találkozó - 8 ország részvételével
2016. október 21-29., Akhisar, Törökország
5 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu/uj-time-to-harvest-ifjusagi-talalkozo


Food Revolution 
Erasmus+ Training Course Ingyenes tréning

2016. május 20-26., Barcelona, Spanyolország
3 fő részére Magyarországról - életkori megkötés nélkül!
www.elelmiszerklub.hu/uj-food-revolution-trening-barcelonaban 

Beszámoló a spanyolországi tréningről ITT




Entrepreneurial Knowledgebase 
Erasmus+ Training Course

Vállalkozóknak tréning - 9 ország részvételével
2016. május 12-19., Vrnjačka Banja, Szerbia
3 fő részére Magyarországról - életkori megkötés nélkül!
www.elelmiszerklub.hu/uj-entrepreneurial-knowledgebase

Beszámoló a szerbiai tréningről ITT




FOOD CHAlleNGE
Erasmus+ Training Course


28 November – 5 December, 2015 - Cluj-Napoca city, Romania
For 2 persons from Hungary




Made In, Made By 
Erasmus+ Youth Exchange

2015. október 17-26. - Harghita megye, Románia
6 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu/uj-ingyenes-ifjusagi-talalkozo-hogyan




12 Steps of Transition 
Erasmus+ Training Course

2015. október 12-20. - Kostanjevica na Krki, Szlovénia
2 fő részére Magyarországról - életkori megkötés nélkül!
www.elelmiszerklub.hu/uj-ingyenes-trening-elelmiszer

Élménybeszámoló a szlovéniai tréningről: ITT




Food Revolution 
Erasmus+ Youth Exchange

2015. augusztus 21-30. - Altamura, Dél-Olaszország
4 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu/ingyenes-ifjusagi-talalkozo-paradicsom

Élménybeszámolók az olaszországi ifjúsági találkozóról: ITT és ITT




Living la Vida Healthy
Erasmus+ Youth Exchange


27th June to 4th July, 2015 - Lisbon, Portugal



IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓ TÖRÖKORSZÁGBAN
A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉSRŐL 

"A NEMZETKÖZI FALU"
2015. május 1-8. - Batman, Törökország
6 fő részére Magyarországról (5 fő 18-25 éves, 1 fő felnőtt)
A találkozó nyelve angol
www.elelmiszerklub.hu/uj-ingyenes-europai-ifjusagi-talalkozo



IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓ ROMÁNIÁBAN
SZUPERMARKET vagy HELYI TERMELŐ = TÁRSADALMI FEJLŐDÉS?


2015. március 23-31. - Cristuru Secuiesc (Székelykeresztúr), Románia
3 fő részére Magyarországról (az egyik lehet felnőtt)
www.elelmiszerklub.hu/surgos-ingyenes-ifjusagi-talalkozo




FENNTARTHATÓSÁGI ÉS ÖKOLÓGIAI TRÉNING TÖRÖKORSZÁGBAN
élelmiszer-termelőknek és élelmiszer-feldolgozóknak - életkori megkötés nélkül
(vagy akik tervezik, hogy élelmiszer-vállalkozást indítanak)


2015. május 22-29. - Kayseri, Törökország
3 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu/uj-ingyenes-fenntarthatosagi-es




VÁLLALKOZÁSINDÍTÓ TRÉNING SZLOVÁKIÁBAN
az élelmiszer-gazdaság fiatal résztvevői számára


2015. április 30. - május 5. - Kosice, Szlovákia
2 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu/kedd-estig-marcius-3-ig-varjuk




VÁLLALKOZÁSFEJLESZTŐ TALÁLKOZÓ DÁNIÁBAN
az élelmiszer-gazdaság résztvevői számára


2015. április 23-30. - Slettestrand, Dánia
2 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu/valtozas-ingyenes-vallalkozasfejleszto




VÁLLALKOZÓI KÉPZÉS CIPRUSON
fiatal élelmiszer-kistermelőknek és őstermelőknek
(vagy akik azzá szeretnének válni)


2015. április 27. - május 3. - Nicosia, Ciprus
2 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu/ingyenes-vallalkozoi-kepzes-cipruson

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (12) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (23) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (3) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (113) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (66) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (53) értékesítés (15) EU (34) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (3) fenntarthatóság (5) fiatalok (26) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) gasztronómia (1) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (2) hagyomány (1) helyi (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (3) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (20) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszlország (1) Olaszország (9) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (3) pályázat (28) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pazarlás (1) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (4) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (4) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (9) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Svédország (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (4) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (36) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (5) tréning (12) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (13) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10) zöldség (1)

Élelmiszerklub Blog Archívum