Erasmus+

Az Erasmus+ tréningekre és ifjúsági találkozókra kiküldött magyar résztvevőkről néhány visszajelzés olvasható alább a programszervező országokból. 
  • "All people from Hungary were really nice, motivated, good people. We all really like them all. Thank you for sending them to us."
  • "Thank you very much for sending us such aspiring participants"
  • "Concerning the Hungarian group, I have to say we are very happy about their participation and involvement."
  • "My expressicon was good from participants also your group was verry good.
  • They did their staff well"
  • "Regarding the Hungarian Team I only have good words to say, very participative, always on time, patient, open minded...!" 
  • "Participants from Hungary, they were really good, participated and contributed to all activities."
  • "Your participants integrated very fast and got very well with other participants."
  • "Thank you for sending us such great, clever and prosperous participants."

------------------------------------------------------------




















ONE STEP AHEAD
Tréning vezetőknek - 10 ország részvételével
2016. december 2-9., Egyesült Királyság
2 fő részére Magyarországról 

------------------------------------------------------------




















A MEZŐGAZDASÁGBAN HOGYAN NÖVELHETŐ A FIATALOK FOGLALKOZTATÁSA? MIÉRT OLYAN KEVÉS A FIATAL AGRÁRVÁLLALKOZÓ? 
A BIOAGRÁRIUM MIKÉNT MŰKÖDIK? 
MIRE FIGYELJÜNK AZ ÉLELMISZER-BIZTONSÁGNÁL? 
AZ ÉLELMISZER-PAZARLÁS HOGYAN CSÖKKENTHETŐ? 

Agri (European) Culture 4 All 

Ingyenes ifjúsági találkozó - 6 ország részvételével
2016. november 7-13., Tarouca, Portugália
5 fő részére Magyarországról 

------------------------------------------------------------




















MIKÉNT LEGYÜNK FIATALKÉNT SIKERES VÁLLALKOZÓK?
MILYEN TUDÁS ÉS KÉSZSÉG SZÜKSÉGES HOZZÁ? 
HOGYAN CSINÁLJÁK A TÖBBI EURÓPAI ORSZÁGBAN?

Entrepreneurial Knowledgebase in Serbia

Ingyenes ifjúsági találkozó - 9 ország részvételével
2016. október 19-27., Mali Iđoš (Kishegyes), Szerbia 
5 fő részére Magyarországról 
www.elelmiszerklub.hu/2016/09/vallalkozni-tanito-ifjusagi-talalkozo

Beszámolók a szerbiai ifjúsági találkozóról ITT és ITT és ITT
-----------------------------------------------------------




















HOGYAN CSINÁLJÁK FRANCIAORSZÁGBAN? 
A DIÓ TERMESZTÉSE, BEGYŰJTÉSE, TÁROLÁSA ÉS 
FELDOLGOZÁSA, DIÓLEKVÁR ÉS JUHSAJT KÉSZÍTÉSE 

Food Revolution Walnuts in France Erasmus+ Youth Exchange
Ingyenes ifjúsági találkozó - 5 ország részvételével
2016. október 4-13., Saint Marcellin, Franciaország
5 fő részére Magyarországról 
www.elelmiszerklub.hu/2016/07/uj-food-revolution-ifjusagi-talalkozo

Beszámoló a franciaországi ifjúsági találkozóról ITT
-----------------------------------------------------------

MILYEN A SZÜRET 12 MILLIÓ OLÍVAFA VIDÉKÉN? 
HOGYAN TÖRTÉNIK AZ OLÍVABOGYÓ BEGYŰJTÉSE, FELDOLGOZÁSA, FELHASZNÁLÁSA, AZ OLÍVAOLAJ FOGYASZTÁSA ÉS ÚJ OLÍVAFÁK ÜLTETÉSE? 

Time to Harvest Erasmus+ Youth Exchange
Ingyenes ifjúsági találkozó - 8 ország részvételével
2016. október 21-29., Akhisar, Törökország
5 fő részére Magyarországról 
www.elelmiszerklub.hu/2016/07/uj-time-to-harvest-ifjusagi-talalkozo

------------------------------------------------------------
HOGYAN CSINÁLJÁK A MEDITERRÁN ORSZÁGOKBAN? 
ORGANIKUS ÉLELMISZER-TERMELÉS, FELELŐS ÉLELMISZER-FOGYASZTÁS, VÁROSI ÉLELMISZER-TERMELÉS

Food Revolution Erasmus+ Training Course Ingyenes tréning
2016. május 20-26., Barcelona, Spanyolország
3 fő részére Magyarországról - életkori megkötés nélkül!
www.elelmiszerklub.hu/2016/04/uj-food-revolution-trening-barcelonaban 

Beszámoló a spanyolországi tréningről ITT
------------------------------------------------------------
Elelmiszerklub - Vallalkozoi trening Szerbiaban

HOGYAN INDÍTSUNK VÁLLALKOZÁST? 
MIKÉNT FEJLESZTHETŐ A VÁLLALKOZÓI KÉSZSÉG ÉS TUDÁS? 
HOGYAN LESZ AZ ÖTLETBŐL RENDSZERES BEVÉTEL? 
MI MÓDON TÁMOGASSUK A FIATALOK ÖNÁLLÓ ÜZLETI TERVEIT? 

Entrepreneurial Knowledgebase Erasmus+ Training Course
Ingyenes tréning - 9 ország részvételével
2016. május 12-19., Vrnjačka Banja, Szerbia
3 fő részére Magyarországról - életkori megkötés nélkül! 
www.elelmiszerklub.hu/2016/04/uj-entrepreneurial-knowledgebase

Beszámoló a szerbiai tréningről ITT
------------------------------------------------------------


"FOOD CHAlleNGE" 

Erasmus+ Training Course
28 November – 5 December, 2015 - Cluj-Napoca city, Romania 
For 2 persons from Hungary
-----------------------------------------------------------






















Ifjúsági találkozó Romániában
HOGYAN TÁMOGASSUK A HELYI ÉLELMISZEREK
TERMELÉSÉT, KERESKEDELMÉT ÉS FOGYASZTÁSÁT?


"Made In, Made By" Erasmus+ Youth Exchange
2015. október 17-26. - Harghita megye, Románia
6 fő részére Magyarországról

www.elelmiszerklub.hu/2015/09/uj-ingyenes-ifjusagi-talalkozo-hogyan
-----------------------------------------------------------






















ÉLELMISZER-KISTERMELŐK FENNTARTHATÓ VÁLLALKOZÁSAINAK FEJLESZTÉSE TÁMOGATÓ HELYI KÖZÖSSÉGEK KIALAKÍTÁSÁVAL 

Tréning Szlovéniában 
"12 Steps of Transition" Erasmus+ Training Course
2015. október 12-20. - Kostanjevica na Krki, Szlovénia
2 fő részére Magyarországról - életkori megkötés nélkül! 

www.elelmiszerklub.hu/2015/09/uj-ingyenes-trening-elelmiszer

Élménybeszámoló a szlovéniai tréningről: ITT
------------------------------------------------------------



IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓ OLASZORSZÁGBAN
A PARADICSOM TERMELÉSE ÉS FELDOLGOZÁSA 


"Food Revolution" Erasmus+ Youth Exchange 
2015. augusztus 21-30. - Altamura, Dél-Olaszország
4 fő részére Magyarországról

www.elelmiszerklub.hu/2015/06/ingyenes-ifjusagi-talalkozo-paradicsom

Élménybeszámolók az olaszországi ifjúsági találkozóról: ITT és ITT
-----------------------------------------------------------


IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓ PORTUGÁLIÁBAN 
AZ ÉLELMISZERKLUB ALAPÍTVÁNY ÖNKÉNTESEI RÉSZÉRE 

"Living la Vida Healthy" Erasmus+ Youth Exchange 
27th June to 4th July, 2015 - Lisbon, Portugal
--------------------------------------------------------


EK Ingyenes európai ifjúsági találkozó Törökországban




















IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓ TÖRÖKORSZÁGBAN
A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉSRŐL "A NEMZETKÖZI FALU"

2015. május 1-8. - Batman, Törökország
6 fő részére Magyarországról (5 fő 18-25 éves, 1 fő felnőtt)
A találkozó nyelve angol
www.elelmiszerklub.hu/2015/04/uj-ingyenes-europai-ifjusagi-talalkozo
------------------------------------------------------------


EK Ingyenes ifjúsági találkozó Romániában




















IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓ ROMÁNIÁBAN
SZUPERMARKET vagy HELYI TERMELŐ = TÁRSADALMI FEJLŐDÉS?

2015. március 23-31. - Cristuru Secuiesc (Székelykeresztúr), Románia
3 fő részére Magyarországról (az egyik lehet felnőtt)
www.elelmiszerklub.hu/2015/03/surgos-ingyenes-ifjusagi-talalkozo
-----------------------------------------------------------


EK Ingyenes fenntarthatósági tréning Törökországban




















FENNTARTHATÓSÁGI ÉS ÖKOLÓGIAI TRÉNING TÖRÖKORSZÁGBAN
élelmiszer-termelőknek és élelmiszer-feldolgozóknak - életkori megkötés nélkül
(vagy akik tervezik, hogy élelmiszer-vállalkozást indítanak)
2015. május 22-29. - Kayseri, Törökország
3 fő részére Magyarországról 
www.elelmiszerklub.hu/2015/03/uj-ingyenes-fenntarthatosagi-es
-----------------------------------------------------------


EK Vállalkozásindító tréning Szlovákiában




















VÁLLALKOZÁSINDÍTÓ TRÉNING SZLOVÁKIÁBAN 
az élelmiszer-gazdaság fiatal résztvevői számára
2015. április 30. - május 5. - Kosice, Szlovákia
2 fő részére Magyarországról
www.elelmiszerklub.hu/2015/03/kedd-estig-marcius-3-ig-varjuk
------------------------------------------------------------


EK Ingyenes vállalkozásfejlesztő találkozó Dániában

















VÁLLALKOZÁSFEJLESZTŐ TALÁLKOZÓ DÁNIÁBAN 
az élelmiszer-gazdaság résztvevői számára
2015. április 23-30. - Slettestrand, Dánia
2 fő részére Magyarországról 
www.elelmiszerklub.hu/2015/02/valtozas-ingyenes-vallalkozasfejleszto
------------------------------------------------------------


EK Ingyenes vállalkozói képzés Cipruson

















VÁLLALKOZÓI KÉPZÉS CIPRUSON 
fiatal élelmiszer-kistermelőknek és őstermelőknek 
(vagy akik azzá szeretnének válni)
2015. április 27. - május 3. - Nicosia, Ciprus
2 fő részére Magyarországról 
www.elelmiszerklub.hu/2015/01/ingyenes-vallalkozoi-kepzes-cipruson
------------------------------------------------------------

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Azonnali RSS-értesítőre feliratkozás

Napi hírlevélre feliratkozás

Írja be e-mail címét:

Kulcsszavak

1% (3) 16 (1) 2015 (34) 2016 (17) 2017 (2) AKI (2) állítás (1) Almenland (1) Almo (1) AMA-Biosiegel (1) AMA-Gütesiegel (1) ásványvíz (1) Austria Gütezeichen (1) Ausztria (13) Bali Tibor (1) Baromfi Termék Tanács (1) Bartyik Tünde (1) Beck László (1) Bereczki Attila (1) beszámoló (10) BGF (1) Bial Tibor (1) bio (2) Bio Austria (1) blogbejegyzés (22) Bormarketing Műhely (1) BOS (1) CzechTrade (1) Csehország (3) csomagolás (1) Dánia (1) Dörnyei Otília (1) Dr. Becsky-Balku Orsolya (2) Dr. Dóczy Katalin (1) Dr. Fülöp Zsuzsanna (2) Dr. Kocsis Márton (1) Dr. Loncsár Krisztina (1) Éder Tamás (1) ÉFOSZ (1) élelmiszer (105) élelmiszeripar (2) Élelmiszerklub Alapítvány (43) Élelmiszerklub Délelőtt (26) előadás (61) Erasmus+ (31) értékesítés (15) EU (25) EU Fórum (6) EVS (1) felmérés (2) fenntarthatóság (3) fiatalok (18) fogyasztóvédelem (2) Földi Péter (1) Franciaország (2) Genuss Region (1) Genussland (1) GfK (2) GKI (1) Gutes vom Bauernhof (1) GVH (3) gyakornok (2) Gyaraky Zoltán (3) gyártmánylap (1) gyümölcs (1) hagyomány (1) hírek (4) hogyan (1) Hogyan készítsük (1) Horvátország (1) hungarikum (1) húsvét (1) I. műhely (3) II. műhely (7) III. műhely (6) innováció (2) Intersnack (1) IV. műhely (6) IX. műhely (4) jelölés (7) jog (3) jogszabályok (13) Juhász Anikó (1) K+F Konzervkutató (1) kampány (1) Kaposvári Egyetem (2) képzés (2) kérdőív (1) kereskedelem (11) kézműves (3) kiállítás (3) kistermelő (18) kommunikáció (3) Kovács Krisztina (7) Köcse Ildikó (1) közétkeztetés (1) Kujáni Katalin (1) kutatások (3) Lengyelország (4) Lukács László (1) magyar (18) Marcin Sowa (2) marha (1) márka (16) marketing (18) Medián (1) mezőgazdaság (6) MgSzH (1) Műhely (47) Nagy-Britannia (1) NÉBIH (8) NFH (3) nrc (1) olasz (1) Olaszország (4) OTP (1) OVUM (1) ökológia (1) önkéntes (1) őstermelő (2) pályázat (19) paradicsom (1) Pászti Balázs (7) pénzügy (3) piackutatás (1) Polereczki Zsolt (1) Portugália (3) regionalitás (11) rendezvény (11) rendezvényszervezés (1) Rigler Zsolt (1) Románia (2) rövid ellátási lánc (3) Sárközy Ildikó (8) Serfőző Lili (1) sertés (1) Solti Csilla (1) Spanyolország (2) Steirisches Vulkanland (1) SUS (1) Szabados Andrea (2) Szabó Gábor (1) Szegedyné Fricz Ágnes (9) Szente Viktória (1) Szerbia (6) Szlovákia (1) Szlovénia (2) Szöllősi Réka (1) találkozó (17) tanácsadás (1) tanulmányok (2) tápanyag (1) tápérték (2) Tej Terméktanács (1) Tesco (1) tojás (1) Tóth Ferenc (4) Törökország (3) tréning (9) útmutató (3) üzleti terv (1) V. műhely (8) vállalkozás (10) védjegy (12) versenyjog (1) versenyképesség (3) vezetés (5) VI. műhely (5) vidékfejlesztés (1) VII. műhely (3) VIII. műhely (4) Visegrádi (1) VM (10)

Élelmiszerklub Blog Archívum